Home NIEUWS TV / RADIO Bakkers vieren honderdjarig bestaan van jury-duo Regula en Herman

Bakkers vieren honderdjarig bestaan van jury-duo Regula en Herman

©GoPLAY

In week 6 van Bake Off vieren we het honderdjarig bestaan van juryleden Herman & Regula. Hergula wordt 100 en dat gaat gepaard met veel toeters en bellen maar ook met drie heerlijke baksels die helemaal in het teken staan van de jury. Bakkers klaar? Vieren maar!

In de signatuurproef brengen de bakkers een ode aan Regula Ysewijn. Vlaanderens meest hartelijke jurylid wordt in de watten gelegd met een hartige verrassing: een English Pie op basis van hot water crust. Wie voelt nattigheid? En wie vermijdt met succes de gevreesde soggy bottom?

Tijdens de technische proef vieren de bakkers Herman Van Dender. En dat doen ze op z’n hondjes. De bakkers maken een hond uit chocolade, gebaseerd op Herman’s trouwe viervoeter Kaji. Voor deze proef geen boter, bloem en eieren maar wel liters chocolade en kleurrijke ballonnen. Getempereerde chocolade smelt misschien niet, maar Hermans hartje gegarandeerd wel want ook Kaji is van de partij.

Het spektakelstuk vormt de kers op de taart want de bakkers maken een feestelijk illusiebuffet voor de jury. Debbie bereidt een bloederige red velvet steak, Jante maakt taco’s en Joy boetseert een zalm die Herman & Regula zelf nog mogen fileren.

Na deze feestelijke ode bedankt de jury één kandidaat met de titel van “beste bakker”. Maar voor iemand anders is dit feestmaal helaas ook meteen het laatste avondmaal. Wie moet er net voor de halve finale de baktent verlaten?

Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag om 20u15 op Play4 en op GoPlay.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten