Baba Yega lanceert de grootste en coolste Jerusalema-challenge van het land!

Baba Yega
©Studio 100

Afgelopen zaterdag, 26 september, verzamelden ruim 200 dansers, tiktokkers, zangers en sympathieke dansliefhebbers van alle kleuren en nationaliteiten in de kantoren van Studio 100. Niet om te werken, maar om te dansen. Jerusalema is de nieuwe danshype die ons helpt om corona even te vergeten. Wereldwijd zien we video’s verschijnen waarin mensen van uiteenlopende culturen de Jerusalema-challenge onder handen nemen en dat kon Baba Yega niet zomaar voorbij laten gaan. De buitenaardse dansgroep vond het een ideale gelegenheid om aan te tonen dat we samen sterk staan.

Baba Yega lanceerde de voorbije weken een oproep op social media waarin ze op zoek gingen naar dansliefhebbers die samen met hen willen meedansen in de coolste en grootste Jerusalema-video van het land. Maar liefst 200 aanwezigen zorgden voor een indrukwekkend eindresultaat. Er waren meer dan 1.000 aanmeldingen, maar omwille van veiligheidsredenen werd de grens getrokken bij 200 deelnemers. Het is een clip waarin Baba Yega samen met een zeer diverse groep een op een hoopgevend signaal wil geven in deze speciale tijden. Niet alleen dansliefhebbers, maar ook tal van influencers kwamen opdagen waardoor de video een mooie herinnering is geworden van een onvergetelijke dag. Naast de prachtige, ontroerende video werd er dan ook heel enthousiast ge-tiktokt met elkaar.

BABA YEGA
©Studio 100

Naast Baba Yega herken je in de clip onder meer Marthe (K3), Christophe uit Blind Getrouwd, Gala (Winnares The Voice Kids), Ella (Belgium’s Got Talent), Tyra DeLoof (die onlangs nog door Baba Yega werd verdedigd na talrijke pestacties) en zelfs Laura Kumpen (dochter van Anthony Kumpen).

Veiligheid
Net zoals overal werden alle corona-regels ook tijdens het draaien van deze clip strikt opgevolgd:

  • Elke aanwezige werd verplicht om een mondmasker te dragen, die enkel uit mocht tijdens de officiële opname.
  • Na elke dans ging Marthe van K3, die zelf heel strikt is met de corona-hygiëne, rond om iedereens handen te besproeien met handgel.
  • Elke aanwezige kreeg een vaste plaats aangewezen in de kantoren om de anderhalve meter afstand te bewaren.
  • Alle deuren en ramen stonden open om de meest optimale verluchting te garanderen.
Baba Yega
©Studio 100

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.