AUFOND PRODUCTIES BRENGT “ZO MOOI ZO BLOND” DIT NAJAAR NAAR THEATER ELCKERLYC

AUFOND PRODUCTIES

AuFond Producties, het productiehuis achter LEGALLY BLONDE en THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN kondigt een gloednieuwe titel aan voor het komende theaterseizoen: ZO MOOI, ZO BLOND! Deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 komt in oktober naar Theater Elckerlyc met een sterrencast, waaronder Jacky Lafon en Geena Lisa Peeters.

ZO MOOI, ZO BLOND is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc. Producent AuFond Producties verzamelde een sterrencast om deze musicalkomedie nieuw leven in te blazen. Naast ervaren artiesten als Jacky Lafon (Familie) en Ivan Pecnik (Tegen De Sterren Op, Sara), zijn ook jonge acteurs zoals Yanni Bourguignon (Familie) en Lisa Gerlo (Campus 12, De Buurtpolitie) te zien in deze productie. Zelfs Geena Lisa Peeters (Fata Morgana, The Sound of Music) waagt zich voor het eerst aan een muzikale komedie!

ZO MOOI, ZO BLOND is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie. De productie speelt tussen 6 oktober en 29 oktober in Theater Elckerlyc.

Info en tickets: www.aufondproducties.be


ZO MOOI ZO BLOND – quotes cast en regisseur

ZO MOOI ZO BLOND

JACKY LAFON (Jeanine):
Ik moest niet lang twijfelen toen men mij de rol aanbood. Het is een muzikale komedie met liedjes die de mensen graag horen en vol met volkse humor. Volkse humor is nu eenmaal mijn ding, dat is altijd al zo geweest. Ik heb het stuk indertijd trouwens ook gezien met Nicole en Hugo, en het werkt gewoon. Daarnaast is het voor mij een beetje thuiskomen: terug in Antwerpen mogen spelen, in het mooie Theater Elckerlyc. En dat met een fantastisch team…
Ik kijk hier dus ontzettend naar uit! En mijn hondje Tasha mag meedoen…

GEENA LISA PEETERS (José):
Wat heb ik zin om me helemaal te smijten in deze rol en productie. Ik ben zeer verheugd dat ik in de huid van José mag kruipen. De vele meezingers, de ambiance, de choreografieën, de samenzang, de humor: tegen deze mix van  ingrediënten kon ik geen neen zeggen! Met de ervaren Ivan Pecnik en een talentvolle ploeg aan mijn zijde voel ik me dan ook gesteund en stap ik vol vertrouwen deze productie in. Ik ben ervan overtuigd dat we ons zot gaan amuseren en dat we voor een lach op vele gezichten zullen zorgen. Ik warm alvast mijn stembanden op en gooi mijn dansbenen los.

MANU JACOBS (regisseur):
Toen besloten werd dat we ZO MOOI, ZO BLOND zouden maken, heb ik meteen de telefoon genomen om Hugo Sigal te bellen. Hugo heeft, samen met Nicole, dit stuk voor de allereerste keer gespeeld en het werd dan ook grotendeels gebaseerd op hun carrière. Ik vroeg hem wat hij ervan vond en hij antwoordde kort en krachtig: “Doen. Ik beschouw het als een mooi eerbetoon.” Meer hadden we niet nodig om deze productie met fierheid op het palmares van AuFond Producties te zetten!

ZO MOOI ZO BLOND – een hilarische muzikale komedie met meezingers voor het hele gezin
Blankenberge, jaren ’70. Nicole en Hugo staan te schitteren in Het Witte Paard, de jeugd fladdert rond op de tonen van Vlaamse hits en de zon verwent de campingbezoekers van Camping Bonanza. Op die camping ontmoeten we vaste vakantieganger Jeanine (Jacky Lafon), die plots nieuwe buren krijgt. Cois en José “van ’t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Jammer genoeg klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campinguitbater Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer erin met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. En de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) ontdekken ondertussen de liefde… en mekaar!

TICKETS EN INFO
Een hilarische muzikale komedie met meezingers voor het hele gezin

PRODUCTIE:
AUFOND PRODUCTIES

CAST:
Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Yanni Bourguignon
Lisa Gerlo, Maarten Bosmans, Brent Pannier, Laure Ven
AUTEURS:
Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Danny Verbiest
REGIE:
Manu Jacobs

LOCATIE:
Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 in Antwerpen

SPEELDATA
 Vrijdag 6 oktober – 20u
 Zaterdag 7 oktober – 20u
 Zondag 8 oktober – 15u
 Vrijdag 13 oktober – 20u
 Zaterdag 14 oktober – 20u
 Zondag 15 oktober – 15u
 Vrijdag 20 oktober – 20u
 Zaterdag 21 oktober – 20u
 Zondag 22 oktober – 15u
 Donderdag 26 oktober – 14u (voordeelnamiddag)
 Vrijdag 27 oktober – 20u
 Zaterdag 28 oktober – 20u
 Zondag 29 oktober – 15u

TICKETPRIJZEN
VIP €59

CAT1 €39
CAT2 €35
CAT3 €31

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.aufondproducties.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.