André Hazes na drie jaar terug met nieuw album ‘Op Mijn Lijf Geschreven’

ANDRÉ HAZES

Drie jaar na zijn nummer 1 album ‘Thuis’ uit 2020 is André Hazes na een turbulente periode helemaal terug met de plaat ‘Op Mijn Lijf Geschreven’. André ging met een heel nieuw team aan de slag om een stevigere en meer poppy versie van zichzelf neer te zetten. De recente singles ‘Deel Van Mij‘ en ‘Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben’ (waarmee hij spetterende tv-optredens deed in ‘Zomerhit’ en ‘Tien Om Te Zien’) waren alvast smaakmakers voor het nieuwe album.

André Hazes is nog steeds superpopulair bij onze Noorderburen, maar ook in Vlaanderen, waar hij met uitverkochte concerten bewijst dat hij een topentertainer is.

Ter ondersteuning van het album ‘Op Mijn Lijf Geschreven’ komt André naar Vlaanderen voor diverse radio- en tv-optredens.

LIVE:
11/11/23 Torhout, De Most
16/12/23 Hasselt, Trixxo Theater
14/04/24 Oostende, Kursaal

TRACKLIST Album:
1. Even Niets Meer
2. Deel Van Mij
3. Nog Een Keer
4. Gebed Zonder Eind
5. Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben
6. Geen Genade
7. De Hele Nacht Alleen
8. Ruzie Met De Buren
9. S.O.S.
10. Zeg Hem Dat Het Goed Gaat
11. Er Komt Een Dag
12. Alles Kan Vanavond
13. Vergeef Je Mij (Bonus Track)

Koop het album hier

Beluister het album hier

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.