24 UUR LIVE in het Sportpaleis gaat vrijdag van start

24 UUR LIVE
©Sportpaleis

Vrijdag 12 maart om 18 uur wordt door muzikant-componist Miguel Wiels het startsein gegeven van 24 UUR LIVE, een non stop live muziekmarathon met meer dan honderd artiesten in het Sportpaleis. Vandaag maakt 24 UUR LIVE de hosts bekend: Niels Destadsbader, Freek Braeckman, Sean Dhondt, Tomas De Soete, Otto-Jan Ham, Robin & Aaron en An Lemmens zullen de 24 uur durende livestream aan mekaar praten. De meer dan 100 artiesten die deelnemen aan 24 UUR LIVE werden eerder al bekendgemaakt.

Niels Destadsbader, Freek Braeckman, Sean Dhondt, Tomas De Soete, Otto-Jan Ham, Robin & Aaron en An Lemmens zullen 24 UUR LIVE hosten. Ze spreken met de artiesten, nemen de kijker mee achter de schermen van deze grootse muzikale stunt en kondigen de songs aan. En dat zijn er meer dan 400 (!). Elke artiest speelt zijn of haar grootste hits live vanop het middenplein van het Sportpaleis in Antwerpen. Thuis moet je geen seconde van 24 UUR LIVE missen. Stem morgen vanaf 18 uur af op de livestream via HLN.be of volg via de HLN app. Ontdek het speelschema en meer via 24UURLIVE.be.

24 UUR LIVE op vrijdag 12 maart vanaf 18 uur in het Sportpaleis is een coproductie van Les Flamands, Sportpaleis Group en Live Nation en wordt mee mogelijk gemaakt dankzij DPG Media. 24 UUR LIVE kan rekenen op de steun van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Overheid en Marc Coucke. Het event is integraal, live en gratis te volgen via HLN.be en in de HLN App.

Meer informatie: www.24uurlive.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.