Zijn de duo’s klaar voor de verhuis naar Knokke in ‘Mijn Pop-uprestaurant’

©medialaan

MIJN POP-UPRESTAURANT 2016: AFLEVERING 24 OP DONDERDAG 19 MEI OM 20.35 …


Sven en Amanda hebben de deuren van hun Griekse pop-up Kommáti gesloten. Enkel Strombowli en Jalapeño Loco zijn nu nog in de running om de overwinning én de 100.000 euro in de wacht te slepen. De twee finalisten van Mijn Pop-uprestaurant zijn dus gekend en nemen in de aflevering van donderdag 19 mei 2016 definitief afscheid van de stad waarin ze tot nu toe verbleven. Chloë & Magali en Miette & Willem maken zich op voor de grote verhuis naar het strand van Knokke-Heist!

In Knokke-Heist worden op dit moment in recordtempo twee nieuwe pop-ups gebouwd met zicht op zee. De volledige inrichting én de inboedel verhuizen immers naar de kust, waar de ultieme burenstrijd vanaf vrijdag 20 mei 2016 kan losbarsten. Een volksverhuis waarvan zelfs de duo’s perplex staan. Om de 100.000 euro te verdienen, zullen de kandidaten straf uit de hoek moeten komen. Juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Gert Verhulst verwachten dat alle gerechten worden aangepast aan de nieuwe omgeving. Om de puntjes op de i te zetten, wachten zij de duo’s op in Pure-C, het restaurant van Sergio.

De chefs gaan samen met Sergio aan de slag in de keuken van Pure-C. Chloë en Gregor maken enkele gerechten die de juryleden kunnen bekoren, maar de pasta vongole lost niet alle verwachtingen in. Willem, Sara en Bart kunnen met hun taco’s nog veel hulp van de meester gebruiken. Vooral de taco met eend valt niet in de smaak. Willem en zijn team moeten vanaf nu ook alles uit de kast halen om hun kaart te vernieuwen. Zullen ze erin slagen om zichzelf te overtreffen? Jalapeño Loco heeft een erg comfortabele periode achter de rug, maar die is nu voorbij. Willem & Miette voelen de druk toenemen en dat zorgt voor stress.

Om een goed restaurant te runnen, moeten natuurlijk ook de zakencijfers positief zijn. Bartel Dewulf, de verantwoordelijke van Belgocatering, komt langs en heeft een volledig overzicht gemaakt van hoe de beide duo’s tot dusver gepresteerd hebben. Hoe is hun personeelskost en hoe zit het met winst en verlies? Bartel zal beide duo’s in de finaleweken nauwlettend in de gaten houden…

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be               FacebookMijn Pop-uprestaurant              Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.