WinterRevue 2016: Stany Crets en zijn sterrencast beginnen aan repetities

Sinds deze week is Theater Elckerlyc gedurende twee maanden de biotoop van de sterrencast, het ballet en de creatives van de Winterrevue 2016. Regisseur Stany Crets heeft opnieuw spannende plannen met zijn team. Er is dus werk aan de winkel.  De cast startte vandaag alvast met een gezellig persontbijt in Theater Elckerlyc. Vanaf 10 uur was het alweer repeteren geblazen voor Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo. Afspraak met het publiek in de WINTERREVUE vanaf 15 december in Theater Elckerlyc. Als afsluiter van het ontbijt kreeg de aanwezige pers, in primeur, alvast de nieuwe kerstsingle van Nicole & Hugo te horen, t.v.v. Schenk Een Lach. “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS”  is te koop vanaf 7 december.

Sfeerbeelden Persmeeting: WinterRevue – Stany Crets en zijn sterrencast


NICOLE & HUGO BRENGEN EEN KERST SINGLE UIT T.V.V. “SCHENK EEN LACH”

tell-me-more-14-van-36Vanaf 7 december, de dag nadat sinterklaas het land verlaat, brengen Nicole & Hugo een kerstnummer uit: “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS”. CNR records zal deze produceren. Eén van de grootste Moderne Kerstklassiekers ooit, kreeg voor de gelegenheid een tekst van Stany Crets. Er wordt ook een videoclip gemaakt. Deze single zal exclusief verkocht worden tijdens de WINTERREVUE in THEATER ELCKERLYC. De winst gaat integraal naar “Schenk een lach”, een initiatief van Theater Elckerlyc met Greet Rouffaer en Bart de Bondt als peter en meter. “Schenk een lach” heeft als doel mensen die niet over de financiële middelen beschikken,  de kans te bieden om cultuur te beleven en te genieten van een avondje in het theater. Alle info over “Schenk een lach” staat op www.schenkeenlach.be

HOGE VERWACHTINGEN MET DIT TEAM

De tandem achter Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het tweede jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de WINTERREVUE. Stany laat zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: styling door Griet Van Landeghem en Tine Deseure, choreografie door Laurent Flament en een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts.

Regisseur Crets begint alvast ambitieus aan zijn tweede WINTERREVUE: Meer van hetzelfde, maar dan beter.  Dat lijkt me een goeie omschrijving van de volgende WINTERREVUE.  Of nee. Iets helemaal anders.  Of nee.  Iets dat niet te omschrijven is.  Laat maar.  De revue moet nog gemaakt worden dus veel voorspellende woorden moeten er niet aan besteed worden.  Wat kan ik zeggen?  De editie van vorig jaar werd bijzonder goed ontvangen door zowel pers en publiek dus de lat ligt hoog.  Het publiek van vorig jaar zal terug komen en er zal een nieuw publiek zijn weg vinden dit jaar.  De verwachtingen zijn enorm.”


PRAKTISCHE INFORMATIE

WINTERREVUE vanaf 15 december 2016 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theater Elckerlyc.

  • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Styling: Griet Van Landeghem en Tine Deseure – Live orkest: Eric Melaerts
  • Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo.
  • Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  • Tickets: www.winterrevue.be – 070/691.002* – * max €0.30/minuut – of aan de ticketbalie van DE MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
  • Data:

Donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17, donderdag 22, vrijdag 23, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december om 20 uur, zaterdag 31 december om 21 uur, zaterdag 17 en zondag 18 december om 15 uur.  Donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari om 20 uur en zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 januari om 15 uur. Feestelijke voorstelling voor genodigden en pers op 18 december 2016 om 15u00.

  • Tarieven: voordelige tarieven in 5 categorieën, reeds vanaf 18 €, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
  • Culinair arrangement voor de voorstelling aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERRESTAURANT, vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.