Win kaarten voor Fullscreen: Videoclips op het Nederlands Film Festival! ?

Nederlands Film Festival
©XITE
Over een paar weken is het zover! Van 27 september tot en met 5 oktober wordt Utrecht weer omgetoverd tot één groot filmfestival. De tofste speelfilms, documentaires, animatiefilms én videoclips op het Nederlands Film Festival brengen je een ervaring om nooit te vergeten. XITE is erbij tijdens Fullscreen: Videoclips op het NFF en geeft kaarten weg voor deze unieke avond in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!

Het filmfestival heeft zich in de laatste jaren uitgebreid met meerdere categorieën en nieuwe programma’s, waaronder ook de terugkerende avond Fullscreen: videoclips op het NFF. Tijdens deze avond lichten we de kunstwerkjes uit van Neerlands beste filmmakers. Waar je normaal een videoclip via XITE of je mobiele telefoon bekijkt, worden de video’s hier op het witte doek getoond. Dit verandert de hele beleving van het bekijken van muziekvideo’s enorm. You don’t want to miss out on this one!

Dit jaar reiken we op Fullscreen naast de juryprijs ook voor het eerst een publieksprijs uit voor de beste videoclip! Iedere stem is belangrijk en die van jou dus ook. Wil jij bij deze avond op het NFF zijn? Stem op jouw favoriete videoclip en maak kans op kaarten!

Klik hier om deel te nemen aan de winactie!
Fingers crossed en wie weet zien we je op 3 oktober in Utrecht tijdens Fullscreen: Videoclips op het NFF!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.