Wild In’t Park blaast tien kaarsjes uit! // Affiche compleet

Het is een stoffig cliché maar de tijd vliegt. Ik herinner me nog levendig de discussies over hoe we ons ‘festivalleke’ gingen noemen. Tien jaar later is Wild In’t Park een vaste waarde die de festivalzomer in deze regio in gang zet. We zijn klein begonnen en die gemoedelijkheid in combinatie met een ijzersterke line-up is en blijft onze formule. De indeling van het terrein is al meermaals veranderd, er is een derde dag bijgekomen, we zetten meer in op kinderen en gezinnen maar de basis van tien jaar geleden is in al die jaren ongewijzigd gebleven: een groot buurtfeest, toegankelijk voor iedereen.

Kleppers als Clouseau, The Levellers, Bart Peeters, De Kreuners, Absynthe Minded, Daan, The Scène, Urbanus, Gorki, Stan Van Samang, Milk Inc, The Scabs en nog 97 andere bands zijn allemaal ons park al gepasseerd.

Tien jaar WIP is goed voor meer dan 36 500 bezoekers. We hopen er op deze feesteditie nog eens 7 000 aan de teller te mogen toevoegen.


Feest!

Geen feesteditie zonder een affiche om ‘u’ tegen te zeggen. We hebben dan ook het onderste uit de kan gehaald om onze verjaardag in stijl te vieren.

Vrijdag 5 mei 2017 gaan we tien jaar terug in de tijd met dé twee headliners van onze eerste editie. Yevgueni en Les Truttes komen voor de symbolische prijs van tien euro het feest inzetten. We sluiten de avond af op met de dansplaatjes van Mensch Erger je Niet. Zaterdag 6 mei 2017 combineren we twee headliners voor de prijs van één. Met K’s Choice en Admiral Freebee hebben we twee toppers gestrikt die al jaren op ons verlanglijstje stonden. Niemand minder dan Monsieur Paul van Triggerfinger komt met zijn solo project Lowrider de line-up eer aan doen.Hij pakt trouwens ook een aantal special guests mee. Zondag 7 mei 2017 wordt met de Ketnetband een hoogtepunt voor de kinderen. De ouders verwennen we met Lenny en de Wespen, die na acht jaar radiostilte hun festivaldebuut bij ons maken, Jan Leyers en Paul Michiels trappen met Soulsister in Herent hun zomertour af én vieren hun dertig jaar op de planken. De reünietournee van The Magical Flying Thunderbirds is voor ons dé kers op de taart. Een beter feestje bestaat gewoon niet …

What’s new?

Van alles! Onze ‘Platenpelouse’ is een serieuze uitbreiding van het terrein met een tweede tap en dj-podiumodium. Er komt een nieuwe grote tent en we versieren het terrein met hout en vlagjes. De bomen en de vrijwilligers worden feestelijk aangekleed en er volgen leuke promostunts.

Vrijwilligers

Geen festival zonder honderden helpende handen. Iedereen die graag komt helpen voor, tijdens en na het festival, kan zich registreren via www.wildintpark.be. We hebben per festivaldag een hondertal vrijwilligers nodig. Na tien jaar is de kern werkgroep van Wild In’t Park een hechte groep van dertigtal jonge mensen, waarvan er een heel deel zich al tien jaar, belangeloos inzetten. Voor GC De Wildeman is dat onbetaalbaar en we hechten dan ook erg veel waarde aan deze bende!

Start ticketverkoop

Koop nu je tickets via www.wildintpark.be. Een ticket voor drie dagen kost in voorverkoop slechts 45 euro. De verschillende tarieven staan op onze website. We raden iedereen aan om in voorverkoop tickets te kopen, want op is op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.