Wil jij draaien op SLAM! Koningsdag

SLAM! en Alkmaar bieden podium aan jong talent

SLAM! Koningsdag krijgt dit jaar voor het eerst een tweede podium: de Talent Stage. Naast grote namen als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam, die eerder al werden aangekondigd, biedt SLAM! op dit tweede stage ruimte aan de talenten van morgen. De gemeente Alkmaar geeft daarnaast twee nog onontdekte en talentvolle dj’s de kans om op dit podium een set te draaien. Vanaf maandag 11 april kunnen potentiële aanstormende talenten een set insturen en maken daarmee kans op 1 van de overgebleven podiumplekken. De winnaars worden op maandag 18 april gekozen door de gemeente Alkmaar en SLAM!.

Victor Kloos, wethouder Alkmaar: ‘Voor jongeren uit Alkmaar is SLAM! Koningsdag hét evenement van het jaar. Er gebeurt daar heel veel op creatief en muzikaal gebied en als gemeente Alkmaar willen we jongeren stimuleren om daar onderdeel van uit te maken. Dj’s zijn tegenwoordig tenslotte een belangrijk Nederlands exportproduct.’

Eerder maakte SLAM! al bekend dat Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Kris Kross Amsterdam, Sander van Doorn, W&W, Firebeatz en Lucas & Steve hun opwachting zullen maken tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar. Binnenkort wordt de complete line-up van SLAM! Koningsdag bekend gemaakt.

Het thema van SLAM! Koningsdag 2016 is ‘Kings of Tomorrow’: tijdens Koningsdag eert SLAM! natuurlijk de Koning van Nederland, maar ook de dj’s die ons Koninkrijk internationaal op de kaart zetten. De dj’s op de Talent Stage, de bekende Nederlandse dj’s op het hoofdpodium, de hits van morgen en het publiek vormen samen ‘The Kings of Tomorrow’.

SLAM! Koningsdag
Datum: woensdag 27 april 2016
Locatie: P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar
Tijd: 11:30 – 21:30 uur
Leeftijd: 16 +

Entree: 15 euro excl. servicekosten
Kaartverkoop: via www.slam.nl en bij de Primera verkooppunten
Meer informatie: slam.nl/koningsdag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.