Wie trekt naar welke stad in Mijn Pop-uprestaurant

©Medialaan

MIJN POP-UPRESTAURANT 2017: AFLEVERING 2 OP DONDERDAG 2 FEBRUARI OM 20.35 …


Zes duo’s hebben de eerste kooktest overleefd. Voor hen gaat Mijn Pop-uprestaurant 2017 nu écht van start. Op donderdag 2 februari ontdekken de duo’s in welke stad ze hun pop-up zullen uitbaten: Antwerpen of Kortrijk. En vooral… met welke buren ze dat zullen doen. Per stad gaat immers alleen het beste duo door naar de finale.

Hun eigen, splinternieuwe pop-upwagen brengt de nietsvermoedende duo’s naar hun eindbestemming. Yannick & Leena hopen op een pop-up in hun thuisstad Antwerpen. En ook Veronique & Fanny dromen van een thuismatch in ’t stad. Leidt de gps hen naar de Gedempte Zuiderdokken?

Daniela & Mitchell komen uit Limburg. Zij bereiden zich sowieso voor om een lange trip, ver weg van huis. Bo & Emily zijn vooral nieuwsgierig naar hun concurrenten. Ze hopen vooral niet naast Karel & Birger terecht te komen, het duo dat het meeste indruk op hen maakte. De West-Vlaamse mannen willen liefst een plekje op het Kortrijkse Schouwburgplein, dicht bij hun familie. Bij Charlotte & Laure zijn de meningen verdeeld. Charlotte verkiest Antwerpen, terwijl Laure op een pop-up dichter bij huis hoopt.

Maar er staat de duo’s nog een extra verrassing te wachten. Evi Hanssen heeft namelijk nog een videoboodschap. Aan de hand van een 3D-tekening ontdekken de kandidaten dat er dit jaar niet twee, maar drie pop-ups per stad zijn. Een grote schok voor iedereen.

En dan is het tijd om in actie te schieten. Nadat de duo’s hun gloednieuwe pop-up hebben ontdekt, komt de jury een eerste keer langs om te proeven. Dat doen ze niet zomaar. Per stad zullen Sergio, Gert en Sepideh een ster uitreiken aan de pop-up die hen het meest kan overtuigen. Daar hangt voor de 2 winnende duo’s een mooie geldprijs aan vast, die ze sowieso mee naar huis nemen. De jury trekt eerst naar Kortrijk, waar de drie duo’s alles op alles zetten om de beste te worden van hun stad…

vtm.be                                FacebookMijn Pop-uprestaurant                               twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.