Wie moet als eerste haar koffers pakken en terug naar België?

BOER ZKT VROUW
©Medialaan

Gemiddeld 840.166 kijkers zagen Christy in de vorige aflevering van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, vanuit Noorwegen terug huiswaarts vertrekken. Op maandag 15 oktober moeten Jan, Bjorn en Jeroen één dame naar huis sturen, en dat is niet zo evident.

In Australië zou Stephanie meteen naar Narrabri willen verhuizen voor een leven samen met Jan. Laura heeft beginnende gevoelens maar onderdrukt ze nog een beetje om zichzelf te beschermen. En Romina smelt helemaal voor de Vlaamse cowboy.

Ook in Canada wil geen enkel meisje haar boer verlaten. Maar gaat Bjorn voor de speelse Lore, de gevoelige Evelyn of voor paardentandarts Jolien, die vlakbij hem komt studeren?

Jeroen heeft het minder moeilijk om een keuze te maken tussen Severien, de lieve Jits en de verleidelijke Joëlle.

Manu is helemaal nog niet aan kiezen toe: hij verwent zijn dames met ontbijt op bed. Maar dan komt Dina toch onverwacht aangereden. Zijn keuze moet ie pas maken in de volgende aflevering.

Ondertussen dompelt Jitse Emily en Marlies onder in het leven op een zorgboerderij. En in de Noorse bossen klinken kreten van schrik én plezier, want Jitse daagt Emily – die hoogtevrees heeft – en Marlies uit op een hoogteparcours.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.