Wie kust Nathalie Meskens in nieuw seizoen Beste Kijkers

Na een korte winterstop van enkele weken trapt gastvrouw Nathalie Meskens op woensdag 10 februari 2016 een nieuw, vierde seizoen van Beste Kijkers af in een gloednieuw lentefris decor. In de eerste aflevering krijgt ze Laura Tesoro en Kate Ryan te gast, én duiken ook Niels Destadsbader en Freddy De Kerpel op.

Acht weken lang zal Nathalie het grappigste van de voorbije televisieweek verzamelen om mee uit te pakken in de komische panelshow, waarin Tine Embrechts en Sven De Ridder opnieuw de vaste teamcaptains zijn. Zij nodigen ieder elke week een gast uit om samen op een speelse manier terug te blikken op de meest bijzondere fragmenten van de voorbije week. De kijker mag zich verwachten aan het gezelschap van Sam De Bruyn, Kamal Kharmach, Bartel Van Riet, Ruben Van Gucht, William Boeva, Ann Tuts, Danira Boukhriss, Kris Wauters en vele anderen.

Nathalie Meskens: Dat we zo snel terug op de buis zijn, doet deugd. Beste Kijkers staat voor plezier en dat gaan we ook dit seizoen zo houden. Onze show leeft van de spontaniteit. Tine en Sven maar ook de gasten, weten nooit wat er gaat gebeuren en dat vind ik héél erg prettig. Hen verrassen met de zotste en vreemdste beeldfragmenten die we kunnen vinden, voelt aan als een hobby. Het is altijd lachen!”

NIEUWE FRISSE LENTELOOK EN VALENTIJNSSPECIAL VOL ODES

Net als in het derde seizoen blikt Nathalie in vier spelrondes op een speelse manier terug op de leukste, ontroerendste, of soms ernstige fragmenten van de afgelopen televisieweek, maar ook voor een flink aantal vernieuwingen zit de kijker goed dit seizoen.

Allereerst heeft de warme winterlook van het voorbije najaar een lentefrisse make-over gekregen. Het decor krijgt een nieuw kleurtje en de blue key set waarin het finalespel wordt gespeeld wordt meer aangekleed.

Wat we al kunnen verklappen over de tweede aflevering van Beste Kijkers op woensdag 17 februari, is dat Nathalie dan terugblikt op Valentijn. Voor die gelegenheid zullen onder andere Paul Severs en Belle Perez een ode brengen aan een bekende televisiepersoonlijkheid. Het is aan het panel om te raden over wie het gaat.

AFLEVERING 1 OP WOENSDAG 10 FEBRUARI MET LAURA TESORO, KATE RYAN, NIELS DESTADSBADER EN FREDDY DE KERPEL

Wie weet het meest van de voorbije televisieweek? Tine Embrechts en Sven De Ridder krijgen assistentie van twee leading Eurovision ladies: Laura Tesoro en Kate Ryan. Laura voelt de druk om ons land naar de finale te zingen in Stockholm, maar gelukkig kan ervaringsdeskundige Kate nog wat tips uit haar mouw schudden.

In de finale brengt Nathalie samen met Niels Destadsbader een nagenoeg perfecte versie van het Amika-lied en een ietwat dubieuze versie van ‘I want to break free’. Gelukkig kan mystery guest Freddy De Kerpel de act van wat écht talent voorzien. Niels ‘Ronaldinho’ Destadsbader bewijst dat hij kan moven zoals Michael én haalt zijn betere dribbel skills nog eens boven. Al is dat laatste natuurlijk niet naar de zin van Pascalleke “Past op! Mijnen decor!”.

Zal de rondborstige blondine – Nathalie als Pamela Anderson dus – zwichten voor Niels’ Man Van Melle-imitatie in het finalespel? Het is maar één van de vragen die beantwoord worden in de eerste aflevering van Beste Kijkers…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.