Wendy Van Wanten in bruidsjurk tijdens trouwfeest n.a.v. ‘WIE WORDT DE MAN VAN WENDY?’

Wendy Van Wanten

De grote droom van heel wat meisjes; schitteren in een prachtige bruidsjurk. Voor Wendy Van Wanten was het vandaag die BIJZONDERE DAG.

Als een echte prinses kwam ze per koets aan op een feeërieke trouwlocatie. Een stralende WENDY VAN WANTEN, voor het eerst in haar leven gehuld in een witte bruidsjurk, mocht schitteren voor de camera’s op weg naar een romantisch prieeltje bij Salons van  Edel in Wilrijk.

Met wie ze in het huwelijksbootje zou stappen, bleef nog even geheim, tot grote ontgoocheling van de, voor de gelegenheid strak in het pak, aanwezige acteurs KAREL DERUWE en ANDY PEELMAN die de bruid begeleidden per oldtimer…

Een perfecte middag dus… die al deed verlangen naar 11 oktober.  WENDY VAN WANTEN speelt dan de hoofdrol in de theaterparodie ‘WIE WORDT DE MAN VAN WENDY?’ in regie van Dirk Lavrysen. Acteurs Andy Peelman en Karel Deruwe spelen de mannelijke hoofdrollen.

Vicky Florus maakt de cast compleet. Productiehuis Uitgezonderd. met James Cooke en Bob Jennes,  maakte alvast weer die meisjesdroom helemaal waar.

WIE WORDT DE MAN VAN WENDY – DE THEATER PARODIE

Iedereen heeft met ingehouden adem de zoektocht van Wendy naar een man gevolgd in het succesvolle TV-programma “Wie wordt de man van Wendy”.  Het stuk start op een cruciaal moment waarop de winnaar bij haar intrekt. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een perfect gelukkige en vooral rustige toekomst. Maar is dat wel zo ? Want waarom duikt die ene jongere kandidaat steeds opnieuw op ?  En als de producer van de show ook nog eens een vervolg wil draaien om aan Vlaanderen te tonen hoe het nieuwe leven van het koppel er uit ziet, loopt die al helemaal in de weg.  En dan hebben we nog niet gehad over het huwelijksaanzoek …

Ingrediënten genoeg dus voor een hilarische rollercoaster aan misverstanden en komische situaties, geschreven door auteur Brik Van Dyck. Niemand minder dan Dirk Lavrysen zal ‘WIE WORDT DE MAN VAN WENDY?’ regisseren.

Uitgezonderd. heeft de afgelopen jaren meermaals bewezen meester te zijn in de persiflage van bekende televisieformats. Denk maar aan “Blind Date”, “Boer zocht vrouw”, “Komen (vr) Eten”, “De Wijkagenten” en vorig jaar nog de nostalgische “Soundmixshow”. Deze nieuwe komedie met de enige echte Wendy Van Wanten past dus perfect in het rijtje.

WIE WORDT DE MAN VAN WENDY? – PRAKTISCHE INFO

Locatie
Rode Zaal Fakkeltheater – Antwerpen
Hoogstraat 12

Voorstellingen – vanaf 11 oktober 2018 tot en met 4 november 2018

11, 12, 13, 19, 20, 26, 27 oktober om 20u30
14, 21, 28 oktober om 15u00
2, 3 november om 20u30
4 november om 15u00

Tickets
070/246 036
of www.uitgezonderd.be

Creatives
Producent: Uitgezonderd.
Regie: Dirk Lavrysen
Scenario: Brik Van Dyck

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.