WELKOM OP HET GROENSTE TERRAS VAN LEUVEN – DE FAMILIEBAR

Tijdens Het Groot Verlof wordt het Stadspark van Leuven omgetoverd tot familiebar. Jong en oud is er welkom en kan op het groenste terras van Leuven genieten van een hapje en een drankje, allerlei activiteiten op maat van gezinnen met kleine en grot(ere) kinderen en van het zomerse weer.

“De familiebar was vorig jaar reeds een instant succes, “ vertelt schepen Vansina. “ Daarom hebben we besloten om dit jaar het aanbod nog uit te breiden. Naast de weekends tussen 11u en 21u kan je nu immers ook van dinsdag tot vrijdag vanaf 16u terecht in het Stadspark.” Tijdens de weekdagen zijn er ontspannende activiteiten zoals yoga, percussie of zelfs een zomerfilm (i.s.m. Fonk vzw). In het weekend is het centrale plein bezaaid met reuzengrote gezelschapsspelletjes, kan je knutselen, dansen of street art maken met Bumblebee Workshops. Terwijl de kinderen zich uitleven, genieten de ouders van een streekbiertje of iets fris onder een van de vele parasols. Tijdens de weekends staan er ook steeds andere foodtrucks die je verrassen met lekkere specialiteiten.

Elke vrijdag, zaterdag en zondag zorgt een dj vanaf 18u voor wat laidback achtergrondmuziek.
“De familiebar geeft de zomer in Leuven dat extraatje meer, “ zegt schepen Vansina. “Het Groot Verlof is immers niet alleen een reeks van grote evenementen met ronkende namen. We willen de Leuvenaar ook blijven verrassen met een apart, klein en rustig aanbod op speciale locaties. Het blijft de bedoeling om alle aspecten van de zomer te benadrukken. En wat is er leuker dan ongedwongen genieten van de fijne zomerse sfeer in de Leuvense parken en pleinen.”

Naast de familiebar biedt Het Groot Verlof nog heel wat openluchtterrassen: Bar-a-Muze gooit de deuren open van 14 juli tot 21 augustus op het dakterras van M, Picknick in het park vindt plaats op 7 augustus in de aanloop naar Hapje-Tapje en Piknikmusik slaat de tenten op op zondag 17 juli in het Arenbergpark. Op naar een gezellige zomer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.