Welke pop-up sluit als eerste de deuren?

MIJN POP-UPRESTAURANT 2016: AFLEVERING 13 OP DINSDAG 12 APRIL OM 20.35

In drie Vlaamse steden stijgt de spanning op dinsdag 12 april 2016 naar een hoogtepunt. Nadat de duo’s zich wekenlang hebben ingezet om hun pop-up naar een hoger niveau te tillen is in Antwerpen, Kortrijk en Gent telkens één restaurant genomineerd voor sluiting. Bikke & Smooz, L’Oro Nero of Strombowli: wie ziet het avontuur als eerste eindigen en moet de deuren onherroepelijk sluiten?

In Kortrijk blijven Chloë & Magali ondanks hun nominatie niet bij de pakken zitten. De zusjes gaan meteen aan de slag met de tips die ze van Sergio Herman hebben gekregen en proberen zo een nieuw menu uit te werken. Het personeel van Strombowli heeft bovendien nog een aangename verrassing in petto voor de vosjes: een lekker diner in hun eigen pop-up. Buren Jan & Nele hoeven voorlopig niet te vrezen voor een sluiting. Zij kunnen wat tijd vrijmaken om samen met de kindjes naar de kermis te gaan.

Caroline & Gillian maken zich in Antwerpen klaar voor hun allereerste avondservice, een B2B-netwerkevenement. Volgens Gillian kan dit dé oplossing zijn om hun pop-up rendabel te maken. Aan de overzijde willen Willem & Miette hun aanbod uitbreiden. Het keukenteam beslist daarom om een nieuwe taco te maken… de vistaco. Aan papa Patrick Van Krunkelsven om de taco als één van de eersten te proeven en te beoordelen.

In Kommáti, de pop-up van Sven & Amanda, zit de sfeer erg goed. Er wordt veel gelachen en het personeel heeft zelfs tijd om spelletjes te spelen. Tot er plots meer klanten komen opdagen dan voorzien… Aan de overkant neemt de stress toe bij Myrthe & Giordano. Terwijl Myrthe zich meer probeert te focussen op haar rol als gastvrouw, maakt Giordano ruzie met zijn keukenteam. De service loopt niet zoals gehoopt en het dispuut dreigt daardoor helemaal uit de hand te lopen…

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be                    facebookMijn Pop-uprestaurant              Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.