Wedstrijd: Wim Soutaer – Verbonden

Wim Soutaer draait al 15 jaar mee in de Vlaamse muziekwereld, en heeft zowaar één van de grootste Vlaamse hits ooit op zijn naam staan, namelijk “Allemaal”, uit zijn eerste album “Een nieuw begin”. Dat album kwam er nadat hij in de allereerste ‘Idool (2003)’ derde was geworden achter Peter Evrard en Natalia.

“Allemaal” is een meebruller van het formaat “Laat de zon in je hart” van collega Willy Sommers : het zet ook vandaag nog steeds elke party in vuur en vlam !
Daarna verging het Wim allemaal wat lastiger, maar hij is wel altijd muziek blijven maken en blijven optreden. Ook met de groep de ‘Soulbrothers’ (met zijn vrienden Charel van de Magical Flying Thunderbirds en Vincent Goeminne van The Dinky Toys) heeft hij de afgelopen jaren menig podium onveilig gemaakt.

Maar nu is Wim terug met een super album, waar héél lang aan gewerkt is. Eerste single “Nummer 1” schopte het al tot… inderdaad : nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 50, en opvolger “Wachten op Margot” deed het vooral zeer goed dankzij het programma “Sorry voor Alles”. Nu is er dan eindelijk het lang verwachtte nieuwe album : 13 mooie en 100% Wim Soutaer-nummers in een leuke productie.

Wim is back ! Het is maar dat u het weet…

 

Wedstrijdvraag:

Bij welk programma op Vtm was Wim als derde winnaar geëindigd ?

Stuur je antwoord naar wedstrijd@tellmemore.media

Opgelet: 1 deelname per adres.

Niet gewonnen.

Deze wedstrijd kwam mede tot stand dankzij onderstaande partner :

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.