Wat gebeurt er achter de vitrines van de ‘Chaussée d’Amour?’

10 Mei is de hoogdag bij Telenet want dan gaat hun eigen productie Chaussée d’Amour in première op PLAY en PLAY MORE. ‘Het was uitzien naar deze release omdat we tochwel met een ijzersterke cast mochten samenwerken’ klinkt het bij Telenet. Het is de eerste keer dat een Belgische telecomoperator een eigen reeks produceert.


Chaussée d’Amour is een diepgaand karakterdrama, met een rauw en donker kantje. Wanneer het huwelijk van Sylvia instort en de schuldenberg groeit, trekt ze noodgedwongen in het bordeel dat ze erfde van haar vader.

Op diezelfde steenweg onderzoekt rechercheur Ludo ondertussen een onopgeloste moordzaak van 20 jaar geleden. Sterke vrouwen spelen de hoofdrol: ze nemen het op voor elkaar en zijn het gewend om te vechten in het leven.

Chaussée d’Amour, een sexy drama over de échte waarde van betaalde liefde.

Cast: Tiny Bertels, Ruth Bequart, Renée Fokker, Adrian Sack, Naomi Velissariou, Josse De Pauw, Bess Limani, Evelien Bosmans, Dirk Roofthooft, Reinhilde Decleir, Frank Focketyn, Viv Van Dingenen, Geert Van Rampelberg en Ingrid De Vos.

Chaussée d’Amour werd onder de vleugels van Nathalie Basteyns ontwikkeld door Pieter Peyls en Jan Pepermans i.s.m Youri Boone en Stefanie Vanhecke. Het scenario werd geschreven door Jan Pepermans, Stefanie Vanhecke, Nele Meirhaeghe en Joost Vandecasteele. De regie is in handen van Pieter Van Hees en Frank Devos.

Chaussée d’Amour vanaf 10 mei exclusief in Play en Play More!(*)

(*)Alle tien afleveringen zijn meteen beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.