Wat doet Valerie De Booser bij Boxy & Boxy

AFLEVERING 2 OP DINSDAG 26 APRIL 2016 OM 21.35 BIJ VITAYA.


Valerie De Booser. De naam doet bij de Boxy’s wel een belletje rinkelen. “Zij is de vrouw, de ex-vrouw of de dochter van…”, weet Stefan. “Dat is wel een groot verschil he, dus denk goed na”, pikt zijn broer in. “Koen Wauters, nu weet ik het! En ze heeft meegedaan aan een feuilleton: Temptation Island. Maar nu doet ze in kledij”.

Ze hebben er even over moeten nadenken, maar de Boxy’s hebben het bij het rechte eind. Op dinsdag 26 april 2016 volgen de excentrieke tweelingbroers een dag in het kielzog van Valerie De Booser, mevrouw Koen Wauters, die met Histoires de Femmes haar eigen kledingzaak uitbaat. “Ik denk dat dat zo eentje is die ons gaat willen veranderen van kledij”, vrezen de broers. Maar is hun vrees wel gegrond?

Kristof en Stefan Boxy ontmoeten Valerie in een Antwerpse gym, waar ze enkele keren per week traint met haar personal coach. De koks verrassen haar met een gezond ontbijt, met een typische Boxy-touch in de vorm van bladgoud. De Boxy’s volgen met veel bewondering Valeries training en mogen ook zelf bewijzen hoe fit ze nog zijn. Met de bokshandschoenen in de aanslag gaan Kristof en Stefan elkaar vriendschappelijk te lijf. Ook Koen Wauters komt voor zijn work-out even kennismaken met de broers. Kristof en Stefan komen te weten waarom hij zo graag aan sport doet. Als beloning voor hun hard labeur krijgt het koppel een proteïnerijke en à la minute bereide lunch voorgeschoteld.

BOXY & BOXY DRUKKEN HUN STEMPEL OP DE COLLECTIE VAN HISTOIRES DE FEMMES

Na het sporten staan de Boxy’s zowaar voor een nóg grotere uitdaging: samen met Valerie inkopen doen voor haar nieuwe kledingcollectie. Eén van de taken is het uitkiezen van nieuwe schoenen en daar helpen Kristof en Stefan maar al te graag mee. Hun uitgekozen paar wil Valerie als ‘Boxy’s Choice’ uitstallen in de winkelrekken van Histoires de Femmes. “Als de winst verdriedubbelt, ga je smeken om ons nog eens mee te nemen”, stellen de broers.

Afsluiten doet het gezelschap in Valerie’s kledingzaak. Daar worden ook Koen en de kids na schooltijd verrast met een smakelijk Boxy-dessert. En dat belooft pure verwennerij te worden voor Zita en Nono. Zij zetten hun tanden in extra zoete pannenkoekjes en geven de koks daar volmondig 10/10 voor. “Kinderen omkopen met snoep, dat werkt altijd”, weten de Boxy’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.