Wat brengt ons ‘Familie’ – week 9 (2019)

familie
© MEDIALAAN - De Persgroep Publishing

Op Fashion zorgt Brigitte voor heel wat onrust – Benny neemt een beslissing waar niet iedereen gelukkig mee is – Emma kan de situatie met Guido niet meer aan – Véronique heeft gewaagde plannen met Dress & Play – Marie krijgt een verrassend vriendschapsverzoek op Facebook.

Maandag 25 februari 2019 – aflevering 6339
Het nieuws over Benny verspreidt zich als een lopend vuurtje. Ook Freddy krijgt er lucht van. Op Fashion gaat de situatie van kwaad naar erger. Lars belooft Véronique om zijn moeder in toom te houden. Een gesprek draait echter op niets uit.

Dinsdag 26 februari 2019 – aflevering 6340
Benny neemt een drastische beslissing, tegen de zin van Patrick en Robyn. Bij Fashion werkt hij stilaan iedereen op de zenuwen. Emma en Guido zien hun toekomst steeds somberder in. Quinten stelt voor om er samen op uit te trekken. Brigitte laat zich gelden over de plannen van Dress & Play.

Woensdag 27 februari 2019 – aflevering 6341
Emma kan de situatie met Guido niet langer aan. Ze overweegt om een punt te zetten achter hun relatie. Véronique doet haar nieuwe plannen voor Dress & Play uit de doeken voor Brigitte en Lars. Mathias vergezelt Marie naar het ziekenhuis. Robyn maakt zich zorgen over Benny.

Donderdag 28 februari 2019 – aflevering 6342
Véronique bespeelt Lars’ emoties in de hoop dat hij voor haar zal stemmen. Marie krijgt een verrassend vriendschapsverzoek op Facebook. Guido besluit zijn gevoel te volgen. Benny heeft iets uit te praten met Patrick.

Vrijdag 1 maart 2019 – aflevering 6343
Lars probeert Véronique te pakken te krijgen. Zij stelt een gewaagde deal voor. Robyn grijpt in wanneer Benny over zijn betaallimiet gaat. Quinten heeft zo zijn bedenkingen bij de plannen van Guido. Hanne en Stefanie reageren echter opgelucht.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.