Home NIEUWS TV / RADIO Wat brengt ons ‘Familie’ – week 8 (2019)

Wat brengt ons ‘Familie’ – week 8 (2019)

©MEDIALAAN - De Persgroep Publishing

Zjef krijgt een mentale tik, Emma vreest voor haar relatie met Guido. Marie neemt Lars in vertrouwen, Véronique blijft koppig. Benny wil de B&B van Stefanie uittesten, Jan is achterdochtig. Brigitte wil zich weer verzoenen met Lars. Mieke geeft Benny een uitbrander.

Maandag 18 februari 2019 – aflevering 6334
Zjef krijgt een mentale tik na de modeshow. Hij vreest dat alles bij het oude zal blijven. Niko heeft echter een plan. Emma geeft toe dat ze bang is dat haar relatie met Guido niet meer te redden valt. Jenny maakt Benny duidelijk dat hij Robyn maar beter vergeet.

Dinsdag 19 februari 2019 – aflevering 6335
Marie deelt haar onzekerheid met Lars. Véronique blijft ondertussen halsstarrig bij haar standpunt. Benny wil de B&B van zijn dochter recenseren en gaat er overnachten. Niko organiseert een verrassing in de Jan & Alleman.

Woensdag 20 februari 2019 – aflevering 6336
Véronique praat met Lars en probeert Cédric een DNA-test aan te praten om zeker te zijn van het vaderschap. Guido neemt een beslissing over zijn relatie met Emma. Benny krijgt de verrassing van zijn leven.

Donderdag 21 februari 2019 – aflevering 6337
Benny heeft iets te vieren en doet dat samen met zijn familie en vrienden. Jan krijgt argwaan. Brigitte onderneemt een nieuwe poging om zich te verzoenen met Lars. Amélie maakt zich zorgen.

Vrijdag 22 februari 2019 – aflevering 6338
Mieke en Niko schrikken zich een hoedje. Emma beseft dat het zo niet verder kan en bespreekt de situatie met Stefanie. Véronique reageert verbaasd op het nieuws van Brigitte. Benny krijgt een uitbrander van Mieke.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten