Wat brengt ons ‘Familie’ – week 7 (2019)

Familie
© MEDIALAAN - De Persgroep Publishing

Lars maakt zich ernstig zorgen om Véronique en Rudi blijft ongerust. Benny wil Robyn gastronomisch verrassen. Quinten wil Hanne helpen, Emma wil het gedrag van Milou met Lucas bespreken. De vrienden krijgen bezoek en de verjaardagslunch van Cédric eindigt op een sisser.

Maandag 11 februari 2019 – aflevering 6329
Hanne heeft Quinten, Stefanie en Guido nieuws te vertellen. Rudi’s ongerustheid neemt ondertussen alleen maar toe. Benny nodigt Robyn uit voor een etentje. Hij wil gastronomisch koken. Lars spreekt met Amélie over het gedrag van Véronique.

Dinsdag 12 februari 2019 – aflevering 6330
Lars is gefrustreerd omdat Véronique hem weigert toe te laten. Marie wil met haar gaan praten. Benny volgt de wijze raad van Alfons op. Hanne kan zich maar niet concentreren op haar werk. Quinten besluit haar te helpen. Rudi en Zjef worden geïnterviewd.

Woensdag 13 februari 2019 – aflevering 6331
Hanne besluit actie te ondernemen. Het interview met Zjef en Rudi wekt heel wat sympathie op. Véronique neemt opnieuw de leiding van Dress & Play en dat heeft meteen gevolgen. Emma wil het problematische gedrag van Milou met Lucas bespreken.

Donderdag 14 februari 2019 – aflevering 6332
Hanne, Quinten en Emma krijgen bezoek. Zjef wil absoluut dat Rudi de modeshow annuleert. Lars is van mening dat Véronique zich wat positiever moet opstellen tegenover Marie. De spanning tussen Emma, Lucas en Guido loopt verder op. Cédric krijgt een tegenslag te verwerken.

Vrijdag 15 februari 2019 – aflevering 6333
Niko weet Zjef te overtuigen om toch naar de modeshow te komen. Guido twijfelt over zijn toekomst. Emma probeert op hem in te praten. De verjaardagslunch van Cédric draait uit op een fiasco.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.