Wat brengt ons ‘Familie’ – week 6 (2019)

familie
©MEDIALAAN - De Persgroep Publishing

Guido nam een nieuw besluit, Rudi heeft weer een geheim dat hij verzwijgt voor Zjef. Robyn heeft een date, de plannen van Niko en Mathias zijn ambitieus. Cédric en Véronique reageren radeloos op het besluit van Marie. De tijd dringt voor Benny, hij smeedt een nieuw plan. Stefanie praat met Hanne over de lege kamer van Evy. Ontdek dit alles in een nieuwe week vertrouwde FAMILIE.

Maandag 4 februari 2019 – aflevering 6324
Cédric en Marie krijgen belangrijk nieuws. Véronique verrast Lars. Guido heeft een besluit genomen. Rudi vertelt zijn geheim aan Lars, maar verzwijgt het voor Zjef.

Dinsdag 5 februari 2019 – aflevering 6325
Cédric worstelt met zijn gevoelens. Marie reageert categoriek. Robyn heeft een date. Niko en Mathias hebben ambitieuze plannen die bij Jan niet in goede aarde vallen. Rudi laat zich niet intimideren.

Woensdag 6 februari 2019 – aflevering 6326
Marie neemt een besluit, tot wanhoop van Cédric en Véronique. Brigitte strooit zout in de wonde. Zjef geeft Emma goede raad. Stefanie beseft dat de tijd dringt voor Benny en alarmeert hem.

Donderdag 7 februari 2019 – aflevering 6327
Lucas probeert Emma te contacteren. Rudi doet een akelige ontdekking. Niko spoort hem aan om Zjef alsnog in te lichten. Stefanie heeft plannen met de lege kamer van Evy. Bij Benny lopen de zenuwen hoog op.

Vrijdag 8 februari 2019 – aflevering 6328
Benny’s plan lijkt opnieuw op een sisser uit te draaien. Hij probeert te redden wat er te redden valt. Stefanie heeft een gesprek met Hanne over de kamer van Evy. De juf van Milou spreekt Emma, Guido en Lucas aan over het gedrag van hun dochter. Rudi maakt zich zorgen over Zjef.

Familie‘, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.