Wat brengt ons ‘Familie’: week 5 (2019)

familie
©Medialaan

Marie blijft voor onrust zorgen bij Véronique en Cédric. Guido is woest, maar maakt zich zorgen om zijn beide meisjes. Emma voelt zich in de steek gelaten. Benny bedenkt een ander plan van aanpak om Robyn te winnen. Rudi en Hanne krijgen steun van Lars voor hun nieuwe project. Anna denkt dat ze de plannen van Mathias en Niko doorziet.

Maandag 28 januari 2019 – aflevering 6319
Guido is bezorgd om zijn meisjes. Hij praat met Hanne. Benny wil het vanaf nu anders aanpakken en beraamt een nieuw plan. Anna vermoedt dat Mathias en Niko bluffen. Ze voelt hen aan de tand. Een video van Zjef brengt Rudi op ideeën.

Dinsdag 29 januari 2019 – aflevering 6320
Cédric krijgt verrassend nieuws te horen en slaat in paniek. Véronique zet Marie onder druk. Emma voelt zich in de steek gelaten door Hanne. Niko wil open kaart spelen met Jan en Anna, maar Mathias denkt daar anders over. Rudi bedenkt samen met Hanne een mooi initiatief.

Woensdag 30 januari 2019 – aflevering 6321
Benny moet zijn plannen opbergen, tenzij Patrick hem nog kan helpen. Cédric informeert Albert en Anna. Zij denkt ondertussen de plannetjes van Mathias en Niko te doorzien. Guido wil duidelijkheid en heeft een gesprek met Mieke.

Donderdag 31 januari 2019 – aflevering 6322
Emma probeert advies in te winnen bij haar vader. Lars zet zijn schouders onder het project van Rudi en Hanne. Cédric krijgt een waarschuwing van Amélie. Benny maakt zijn klaar voor de uitvoering van zijn plan.

Vrijdag 1 februari 2019 – aflevering 6323
Stefanie probeert Benny’s ideeën uit zijn hoofd te praten. Rudi wordt het aanspreekpunt van zijn nieuwe campagne, maar ontvangt een onrustwekkend bericht. Véronique gaat een nieuwe confrontatie aan. Marie maakt zich zorgen.

Familie‘, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.