Wat brengt ons ‘Familie’: week 2 (2019)

familie
©Medialaan

Marie-Rose heeft het gedaan. Niko is gearresteerd. Het was vrijdag een heftige aflevering van ‘Familie’. Maar nu moet de nasleep nog komen. Hoe gaan vrienden en familie om met alle gebeurtenissen in de midseizoensfinale? De ontknoping van de verhaallijn Véronique is een feit. Maar hoe moet het nu verder?

Maandag 7 januari 2019 – aflevering 6304
Véronique wil rust in haar hoofd en weigert een gesprek met Amélie. Jelle wordt opnieuw benaderd door Jeremy, die hem vraagt om een wedstrijd te vervalsen. Peter doet bovendien een ontdekking op Jelles kamer. Emma, Guido, Hanne, Quinten en Stefanie krijgen nieuws over Evy.

Dinsdag 8 januari 2019 – aflevering 6305
Ten huize Stefanie heeft iedereen het moeilijk met het nieuws over Evy. Ook Lars worstelt ermee. Peter confronteert Jelle met zijn ontdekking. Hij wil stappen ondernemen. Jan komt te weten wat er aan de hand is met Niko.

Woensdag 9 januari 2019 – aflevering 6306
Cédric wil zijn hart luchten. Mathias vermoedt dat er meer aan de hand is met Jeremy. Véronique is kwaad op Lars. Rudi en Hanne halen herinneringen op. Mieke is bang voor wat er Niko boven het hoofd hangt.

Donderdag 10 januari 2019 – aflevering 6307
Guido spreekt Emma aan over een sms die ze heeft gekregen. Véronique heeft het psychologisch moeilijk, maar wordt verrast door Lars. Jenny blijft op voet van oorlog met Benny. De ruzie zet hem aan het denken. Jelle maakt zich klaar voor een nieuwe match, maar vreest dat Jeremy uit is op wraak.

Vrijdag 11 januari 2019 – aflevering 6308
Emma voelt zich schuldig. Lars is in de war. Véronique krijgt schokkend nieuws te horen. Nu de ruzie met Jenny wat bekoeld is, zoekt Benny terug toenadering tot Robyn. Jeremy lijkt Jelle verraden te hebben…

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.