Wat brengt ons ‘Familie’ – week 13 (2019)

Familie
©Medialaan

Jan voelt zich beledigd en Mieke krijgt een zware taak van Lars. Iris vraagt aan Marie om het graf van Evy te bezoeken. Benny slaat goede raad in de wind. De vrienden brainstormen over Emma’s vrijgezellenfeest. Het conflict tussen Niko en Jan loopt hoger op. Véronique kan Cédric nergens vinden. Lars is misnoegd om negatieve persaandacht.


Maandag 25 maart 2019 – aflevering 6359
Marie maakt Iris duidelijk dat ze moet stoppen met een schuldige te zoeken voor haar verdriet om Evy. Hanne is bezorgd en vermoedt dat Iris zich laat manipuleren. Rudi en Zjef brengen Niko op een idee. Jan voelt zich beledigd. Mieke krijgt een loodzware taak van Lars. Freddy vertrouwt Benny een geheim toe.

Dinsdag 26 maart 2019 – aflevering 6360
Het conflict tussen Jan en Niko loopt steeds hoger op. Niko vindt het tijd dat Mieke partij kiest. Peter en Mieke zetten de eerste stappen in het project voor Lars. Patrick waarschuwt Benny. Iris vraagt Marie om haar te vergezellen naar het graf van Evy.

Woensdag 27 maart 2019 – aflevering 6361
Iris licht Marie in over haar gesprek met Cédric. Zij wil de puntjes op de i zetten. Lars is niet te spreken over de negatieve persartikels. Hij vraagt Peter en Mieke om in te grijpen. Benny slaat de goede raad van Patrick en Robyn in de wind. Jan isoleert zich van alles en iedereen.

Donderdag 28 maart 2019 – aflevering 6362
Jan steekt stokken in de wielen van Niko. Freddy maakt Benny duidelijk dat zijn televisietoestel defect is. Stefanie, Hanne en Quinten brainstormen over het vrijgezellenfeest van Emma. Cédric kan zijn jaloezie niet langer verbergen.

Vrijdag 29 maart 2019 – aflevering 6363
Peter doet Lars en Mieke een voorstel. Robyn, Patrick en Alfons vrezen dat Benny zich in de luren laat leggen. Hij is echter niet van plan om naar hun goede raad te luisteren. Véronique weet niet waar Cédric is en vraagt Mathias om hem te bellen. Niko is bereid de strijdbijl met Jan te begraven.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.