Wat brengt ‘Familie’ week 16 (2019)

Familie
©Medialaan

Benny heeft zijn handen vol met Agnes over de verkoop van het huis. Zjef voelt zich verwaarloosd en Cédric reageert zich af op Mathias. Brigitte zorgt weer voor ophef, poetsvrouw Gloria duikt op bij Fashion. Het lijkt erop dat Iris haar leven weer in handen neemt. Marie speelt open kaart en Rudi raakt stilaan overwerkt. Mieke wil meer over Iris te weten komen.


Maandag 15 april 2019 – aflevering 6374
Véronique probeert haar zoon te beschermen tegen de manipulatie van Marie. De verkoop van het huis van Agnes loopt voor Benny niet van een leien dakje. Guido denkt de perfecte trouwlocatie gevonden te hebben. Zjef voelt zich verwaarloosd door Rudi.

Dinsdag 16 april 2019 – aflevering 6375
Benny gaat op huizenjacht. Iris gebruikt stiekem Miekes gsm om met Cédric af te spreken. Ze wil via hem meer informatie inwinnen. Cédric zelf reageert zich af op Mathias. Brigitte bezorgt Rudi extra stress.

Woensdag 17 april 2019 – aflevering 6376
Iris neemt een groot risico. Emma lucht haar hart bij Guido. Ze heeft het er bijzonder moeilijk mee om Mila en Milou elke keer een week te moeten missen. Jelle ligt in de knoop met zijn gevoelens en neemt Amélie in vertrouwen. Lars, Véronique en Peter krijgen bezoek van poetsvrouw Gloria.

Donderdag 18 april 2019 – aflevering 6377
Iris lijkt haar leven weer in handen te nemen. Cédric doet zijn uiterste best om voor Marie te zorgen. Rudi doet er alles aan om zijn deadline te halen, maar raakt stilaan overwerkt. Peter is aangedaan door het verhaal van Gloria. Benny probeert een oplossing te vinden voor zijn probleem.

Vrijdag 19 april 2019 – aflevering 6378
Rudi moet een prijs betalen voor de inspanningen die hij de afgelopen tijd heeft geleverd. Marie speelt open kaart tegenover Cédric. Iris ontvangt een belangrijke bestelling. Mieke probeert ondertussen meer over haar te weten te komen.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.