Wat brengt een nieuwe week ‘Thuis’: week 19 (2019)

Thuis
©VRT

Eddy kan niet gaan werken. Er volgt een nieuwe klap voor Rosa en Kobe. Kaat neemt het heft in eigen handen en Judith wil de verjaardag van Stan vieren. Nancy heeft een idee en Christine werkt op de zenuwen. Waldek organiseert een afterwork, Angèle wil Rosa oppeppen. Stan wil zich excuseren. Tamara krijgt bezoek.


Maandag 6 mei 2019 – aflevering 4624
Eddy voelt zich ongelofelijk slecht en geeft forfait om te gaan werken. Rosa en Kobe krijgen alweer een zware klap te verwerken. Dries en Tamara willen er het beste van maken. In de Frens loopt het niet meer van een leien dakje.

Dinsdag 7 mei 2019 – aflevering 4625
Olivia loopt langs bij Tamara en merkt dat ze het moeilijk heeft. Kaat besluit om het heft in eigen handen te nemen. Stan verjaart vandaag en Judith wil dat niet zomaar laten passeren. Maar tegelijk is ze bang voor de reactie van haar zoon.

Woensdag 8 mei 2019 – aflevering 4626
Stan besluit om Joren te bedanken. Nancy heeft een lumineus idee. Marianne verkneukelt zich in de miserie van een ander. Christine werkt op de zenuwen van Lowie en Tania. Peter krijgt wel een heel speciale vraag.

Donderdag 9 mei 2019 – aflevering 4627
Marianne is te ver gegaan en dat zal ze geweten hebben. Angèle probeert Rosa, die wat verdriet heeft, op te peppen met hilarische verhalen. Bob tempert het enthousiasme van Christine. Waldek organiseert een afterwork in de Kabouters.

Vrijdag 10 mei 2019 – aflevering 4628
Frank heeft Simonne iets op te biechten en dat maakt haar ongerust. Frank licht Joren in over de vorderingen van zijn vader. Het was een lastige nacht voor Eddy. Leo komt op bezoek bij Rosa. Tamara krijgt verrassend bezoek.

‘Thuis’, van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.