Wanagogo: deze maand November in de kijker!

©Studio 100

Week van 2 november: samen ben je sterker!
Deze week staat in het teken van vriendschap en samenhorigheid bij Wanagogo! Heidi maakt tijdens haar avonturen kennis met Clara, haar nieuwe vriendin, terwijl Jonas van Ghost Rockers hulp nodig heeft na geesten te hebben opgeroepen. Geniet deze week van al deze vriendschappelijke avonturen van Maya, Samson & Gert, Wickie, Bumba, Prinsessia en nog vele andere Studio 100-helden. Want samen, ben je sterker in Wanagogo!

Week van 9 november: horen, zien, proeven, ruiken en voelen!
Onze vrienden hebben ze niet alle vijf op één rijtje deze week! Kabouter Plop moet namelijk een heel slechte taart proeven, ook Samson & Gert hebben een probleem, want hun ossenstaartsoep is op, de vrienden van Wickie daarentegen kunnen van heerlijke geuren genieten, en Maya en haar vrienden horen vreemde geluiden. Spannend!

Week van 16 november: nieuw in Wanagogo
Deze week krijgt Wanagogo er twee nieuwe helden bij: Wizzy en Woppy, twee muizen die in een dierenwinkel leven. Je kan tijdens koude dagen ook voor het eerst kijken naar de Kerstshow van Samson & Gert, en ook ROX, Amika, de avonturen van K3, Maya en Mega Mindy zorgen voor nog meer kijkplezier!

Week van 23 november: shhht… niet doorvertellen!
Amika heeft een geheim en dat ontdek je deze week, maar ook Piet Piraat wordt geconfronteerd met iets mysterieus: de verzonken stad, en Bol & Smik gaan dan weer op zoek gaan naar een vermiste dinosaurus. Wat voor een mysterieuze week in Wanagogo!

Week van 30 november: hou je ook zoveel van dieren?
Onze vrienden komen veel dieren tegen deze week in je app: een schattige poes, een gevaarlijke groene rat, een everzwijn, een zeehond of nog een walvis… Deze spannende afleveringen van ROX, Mega Mindy, Heidi, Kabouter Plop, Maya en K3 vind je bij Wanagogo, natuurlijk!

Het wordt steeds kouder, de winter komt eraan maar met deze knuffelvriendjes bij Wanagogo, blijf je warm!


Wanagogo is het digitale platform van Studio 100 waar kinderen tussen 0-12 jaar uren aan Studio 100-content terugvinden. Via een abonnementsformule krijg je ongelimiteerde toegang tot een uitgebreid aanbod van series, musicals, films, specials, muziek, boeken en spelletjes van alle Studio 100 helden. Omdat kinderen alles willen bekijken waar en wanneer ze willen, is Wanagogo zowel op decoder als via de app beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Kinderen kunnen downloaden wat ze willen. Speel, kijk & lees met of zonder internetverbinding. Wanagogo is volledig reclamevrij en heeft geen in app aankopen. Met één abonnement krijg je volledige toegang tot Wanagogo voor 4 users. De app is beschikbaar op iOS en Android. Spelen je kinderen liever op een computer, dan is er ook nog de browser versie.
Voor meer informatie: wanagogo.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.