VTM zendt twee oefeninterlands Rode Duivels LIVE uit

©medialaan

OP ZATERDAG 28 MEI EN WOENSDAG 1 JUNI 2016 …


Bondscoach Marc Wilmots maakte vandaag zijn voorlopige selectie bekend voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Om zich klaar te stomen voor het vierjaarlijkse voetbaltornooi, spelen de Rode Duivels nog enkele oefeninterlands. Op zaterdag 28 mei nemen ze het in Genève op tegen Zwitserland. Een paar dagen later, op woensdag 1 juni, ontvangen ze Finland in het Koning Boudewijnstadion. VTM zendt beide wedstrijden LIVE uit. Onder meer Koen Wauters en Timmy Simons moedigen samen met Maarten Breckx het nationale elftal aan en zorgen voor de analyse.

Oefenduel Zwitserland – België en Champions League-finale op dezelfde dag

Op zaterdag 28 mei staat voetbal een hele dag centraal. Vanaf 15.50 kan de kijker afstemmen op VTM voor het oefenduel tussen Zwitserland en België. VTM NIEUWS-journalist Maarten Breckx wordt in de studio bijgestaan door analisten Timmy Simons, Herman Brusselmans enJan Boskamp. De wedstrijdcommentatoren in Genève zijn Dirk Deferme en Glen De Boeck.

Na de wedstrijd van de Rode Duivels staan twee Spaanse topploegen tegenover elkaar in de finale van de Champions League: Real Madrid en Atlético Madrid. Deze wedstrijd is naar goede gewoonte LIVE te zien bij 2BE en op 2BE.be vanaf 20.10.

Koen Wauters, Herman Brusselmans en Jan Boskamp volgen België – Finland 

Op woensdag 1 juni krijgen de Belgen bezoek van Finland. Maarten Breckx ontvangt in het Koning Boudewijnstadion zanger en voetballiefhebber Koen Wauters, die samen met Herman Brusselmans en Jan Boskamp voor de analyse van de wedstrijd zorgt. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Wim De Coninck. De wijdstrijd is live te volgen bij VTM vanaf 20.20.

OEFENINTERLANDS RODE DUIVELS

ZWITSERLAND – BELGIË
ZATERDAG 28 MEI 2016, VANAF 15.50 LIVE BIJ VTM

BELGIË – FINLAND
WOENSDAG 1 JUNI 2016, VANAF 20.20 LIVE BIJ VTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.