VTM stelt zijn 13 geboden voor het najaar voor

vtm
©medialaan

VTM stelde onlangs een heel eigen versie van de 10 geboden voor, een lijst van 13 nieuwe programma’s die dit najaar voor het eerst op het scherm komen. De Bijbelse lijst is geïnspireerd op de spannende thrillerreeks 13 Geboden met Marie Vinck en Dirk Van Dijck waar de zender vanaf maandag 10 september mee uitpakt.

vtm

De eerste maanden zullen al zeker zes matchen van de Duivels live te volgen zijn bij VTM. Maar ook populaire programma’s zoals ‘Beste Kijkers’, ‘Het Lichaam van Coppens’ en ‘The Voice Kids’ keren dit najaar terug.

‘Boer Zkt Vrouw – De Wereld Rond’ (nieuw vanaf september)

Cupido zal zijn pijlen ver moeten schieten nu meer dan 1500 Vlaamse vrouwen – een echt record – op zoek gaan naar liefde en avontuur bij Vlaamse boeren in het buitenland. Stuk voor stuk zijn Jitse, Manu, Jan, Bjorn en Jeroen avonturiers die België inruilden voor vaak wondermooie locaties in alle uithoeken van de wereld. Ze steken de handen uit de mouwen, hebben passie voor hun stiel, maar ze ontbreken die leuke Vlaamse vrouw. Daar proberen Dina Tersago en An Lemmens iets aan te doen.

‘Boer Zkt Vrouw – De Wereld Rond’, vanaf maandag 3 september om 20.35 uur bij VTM. 

‘De Wereld Rond met 80-jarigen’ (later dit najaar)

Twee jonge twintigers trekken de wereld rond met een groep nét iets minder jonge 80-jarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg De Doncker en Olga Leyers als compagnons de route laten de acht kersverse wereldreizigers zich meevoeren naar een paar droombestemmingen. Een onvergetelijke roadtrip met het levensverhaal van de senioren als rode draad.

‘Bazart – Het begin Voorbij’ (later dit najaar)

Wanneer je een credo lanceert als ‘Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’, kan je er maar beter naar leven. Monsterhits, volle Sportpaleizen, prijzen, duizenden fans: Mathieu, Simon en Oliver aka Bazart beleven al twee jaar het ene succes na het andere. Een duizelingwekkend snelle klim waarvan het verhaal nog niet lang niet volledig is verteld. Tegelijk met hun tweede album is er nu Het Begin Voorbij, een special die Bazart volgt tijdens cruciale momenten op muzikaal én persoonlijk vlak.

‘Dance As One’ (later dit najaar)

Niels Destadsbader gaat op zoek naar de beste synchroon dansende act van de Lage Landen. De crew met de perfecte choreografie, het perfecte teamwork en een perfecte timing wint €50.000. Welke dansgroep is het best op elkaar ingespeeld en houdt het hoofd koel in álle omstandigheden?

‘The Voice Senior’ (later dit najaar)

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. In ‘The Voice Senior’ laten muzikale 60-plussers zien wat ze waard zijn op het podium. Coaching krijgen ze van de grootste toppers in hun vak: Walter Grootaers, Dana Winner, Helmut Lotti en Natalia. Wie weet hen te raken met zijn of haar stem en verzilvert zo een plekje in één van de teams?

‘Wat Een Jaar’ (nieuw vanaf september)

50% quiz, 50% spel en 100% nostalgie en show: dat is Wat Een Jaar! Host Koen Wauters keert met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel en een trits gasten terug naar een jaar dat ze bewust meemaakten. Het nieuws, de muziek, de sport, de outfits, de decors, de meest memorabele beelden: alles dompelt hen – letterlijk – van kop tot teen onder in ‘hun’ jaar. Koen, Nathalie en Jonas leven zich uit aan de knoppen van deze onvoorspelbare teletijdsquiz.

‘Wat Een Jaar’, vanaf zaterdag 8 september om 20.30 uur op VTM.  

‘Koppels’ (nieuw vanaf september)

Wat is het geheim van een goeie relatie? Vier Vlaamse koppels filmen hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze krijgen van Chloé De Bie en Wim Slabbinck. Zo ontdekken ze hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. Het resultaat is verrassend herkenbaar. Please do try this at home!

‘Koppels’, donderdag 6 september om 21.40 uur op VTM.

‘Jong Geweld’ (nieuw in september)

Veel hebben ze niet met mekaar gemeen, alleen dat ze een bekende vader of moeder hebben. Maar toch gaan Tita (dochter van Joke Devynck en Johan Heldenbergh), Len (zoon van Günther Neefs), Chinouk (dochter van Dana Winner), Obi (zoon van Sabine Appelmans), Hebe (dochter van Peter Van de Veire) en Fiel (zoon van Bart Van Avermaet) samen op kamp. Voor een realitycheck, want ze maken kennis met leeftijdsgenoten voor wie het leven iets minder makkelijk is. De zes ondernemen een zware tocht met jongens en meisjes met een fysieke beperking, trekken op met tieners in een psychiatrische kliniek, gaan sporten met patiënten van het Zeepreventorium en bezoeken een zomerkamp voor jonge holebi’s en transgenders. Samen met Evi Hanssen maken ze een gloednieuw tv-programma, over en door jongeren, dat nauw aansluit bij Rode Neuzen Dag.

‘Jong Geweld’, vanaf dinsdag 18 september om 21.40  uur op VTM.

‘Helden Van Hier: Op Interventie’ (nieuw vanaf september)

Welkom in Limburg waar politiezone CARMA zich maandenlang zelf laat schaduwen. Door camera’s. Zowel bij de kleine interventies van alledag als bij spectaculaire achtervolgingen aan de grens met Nederland of invallen met getrokken wapens in een enorme wietplantage. Helden van Hier is er altijd bij. Waar de camera voor de veiligheid moet stoppen, gaan de bodycams van de agenten verder. Nóg dichter bij de actie.

‘Helden Van Hier: Op Interventie’, woensdag 5 september om 20.35 uur op VTM. 

‘Rode Duivels’ (nieuw vanaf september)

De sterren van het jongste WK worden de sterren van VTM, want de volgende jaren kleuren de Rode Duivels je scherm rood. Na hun historische derde plaats in Rusland verdedigen Hazard en co onze reputatie in de UEFA Nations League, een gloednieuw landentoernooi. Maar Maarten Breckx brengt je samen met o.a. Gilles De Bilde ook de vriendschappelijke wedstrijden van de Duivels én hun eerste stappen naar de Europese titel van 2020. Ook die zijn live te volgen bij VTM. Eerste afspraak voor Schotland-België op vrijdag 7 september.

Schotland-België, vrijdag 7 september om 20.20 uur op VTM. 

‘Beestig’ 
(later dit najaar)

In ‘Beestig’ spelen dieren de hoofdrol. Waarom gaan katten vaak in dozen zitten? Waarom kijken vogels zo graag in de spiegel? Dierenarts Joshua gaat langs bij echte dierenvrienden en geeft tips en tricks voor al wie goed voor zijn huisdier wil zorgen.

’13 Geboden’ (nieuw in september)

Een misdadiger die de wereld een geweten wil schoppen en bij elk van zijn gruweldaden teruggrijpt naar de 10 geboden. Een rechercheur die net voor zijn pensioen op een zijspoor wordt gezet. En een ambitieuze agente die enthousiast in het vak stapt. Dirk Van Dijck en Marie Vinck leiden een topcast en openen de jacht op de seriedader die ondanks de wreedheid van zijn misdaden, steeds populairder lijkt te worden.  Check hier al de trailer!

’13 Geboden’, maandag 10 september om 21.50 uur op VTM. 

‘De Geheime Missie van Frances Lefebure’ (later dit najaar)

Nieuwkomer Frances Lefebure bereidt een programma voor, maar daarover geeft VTM pas later meer informatie.

Naast 13 nieuwe programma’s, zendt VTM ook nieuwe seizoenen van enkele sterkhouders uit, zoals ‘Familie’, ‘The Voice Kids’, ‘Het Lichaam van Coppens’, ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Beste Kijkers’, ‘The Good Doctor’, ‘Jambers in de Politiek’, ‘Cathérine’, ‘Telefacts’, ‘Faroek’, ‘Holland-België’, ‘De Kotmadam’, ‘Alloo bij de Wegpolitie’, ‘Rijker dan je Denkt?’, en VTM Filmtoppers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.