Vooruitblik op de spannende Thuis finale bij één

thuis
©VRT

Miljoenen Vlamingen keken het afgelopen seizoen naar Thuis.

Aan onverwachte intriges en boeiende plots alvast geen gebrek het voorbije jaar.

Volgende week donderdag 14 juni is het weer tijd voor een super spannende Thuis-finale. In de volgende afleveringen worden de kijkers met verschillende vragen geconfronteerd.

Deze vijf verhaallijnen houdt iedereen alvast best in de gaten:

1. Zal Stan met zijn gedrag nog brokken maken?

Sinds Stan bij Tom is ingetrokken, gaat het van kwaad naar erger met zijn houding. Hij gedraagt zich als een verwend ettertje dat zich alles permitteert. In een confrontatie met Leo haalt hij uit met straffe woorden over Marianne en dat pikt Leo niet. Hij geeft Stan een mep in het gezicht. Net op dat moment komt Tom thuis en hij kiest onmiddellijk de kant van Stan. Tom wil op een goed blaadje blijven staan bij Stan. Maar wat betekent dat voor het gedrag van Stan? Zal hij nog brokken maken?

2. Waldek is de wanhoop nabij. Wie is Zoë echt?

Het zat Waldek allemaal mee: een huwelijk, een nieuw huis en een perfect gezin. Dat lijkt echter ver weg nu Waldek de bevestiging heeft gekregen van Judith dat hij onmogelijk de vader van Zoë kan zijn. Duizend vragen spoken door zijn hoofd en de enige persoon die hem antwoorden kan geven, laat net op dat moment weten dat ze pas heel laat thuis zal zijn. Heeft Mayra nattigheid gevoeld en slaat ze op de vlucht? Zal Waldek ooit te weten komen wie Zoë eigenlijk echt is?

3. Slaagt het plan van Kobe?

Kobe heeft duidelijk gemaakt dat Steven een verkeerde keuze maakt door voor Karin te kiezen. Toch wil zijn vader niet luisteren en daarom onderneemt Kobe zelf actie. Hij wil en zal Rosa en Steven terug samen krijgen. Het eerste deel van zijn plan is al geslaagd: Rosa en Steven bevestigen hun afspraak met Kobe. Hoe zullen Steven en Rosa reageren als ze elkaar weer zien? Steekt Karin een stokje voor het plan van Kobe? En niet onbelangrijk: wat is de keuze van Steven zelf?

4. Verstoort de komst van Marianne de harmonie in de Withoeve?

Marianne belandt in het ziekenhuis na een stevige ruzie met Tom en ze beseft dat ze een nieuwe woonplaats moet zoeken. Gelukkig is haar vriendin Nancy er om te helpen. Ze heeft meteen een oplossing: de Withoeve. Hoewel Peter en Femke in eerste instantie niet akkoord zijn, laten ze toch toe dat Marianne tijdelijk haar intrek neemt. Ze zijn ook niet gelukkig met de actie van Nancy om Marianne de belofte te doen dat ze bij hen mag wonen. Ze roepen haar op het matje en dat schiet bij Nancy in het verkeerde keelgat. Zal de komst van Marianne de harmonie die er heerste in de Withoeve verstoren?

5. Komt er een einde aan het woelige parcours dat Paulien en Adil afleggen?

Het is een zware en lange weg geweest voor Paulien en Adil om zwanger te worden. Alsof dat nog niet genoeg was, dook ook Julia terug op in hun leven. Dat maakte het voor Paulien heel moeilijk om rustig te blijven. Zal dat een negatief effect hebben op haar of kunnen ze binnenkort toch goed nieuws vertellen? Wat zal er gebeuren met Julia? Is haar spel uitgespeeld nu Adil haar een laatste keer bezocht heeft? Of wist ze toch een snaar te raken bij hem? Het bezoek laat Adil in elk geval niet koud.

De seizoensfinale van Thuis: op donderdag 14 juni om 20.10 uur op Eén en daarna opnieuw te bekijken via https://www.vrt.be/vrtnu/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.