VOLTAGE kondigt plannen voor 2020 aan

VOLTAGE

Veel beweging vanuit West-Vlaanderen waar Voltage Festival zijn plannen voor 2020 uit de doeken doet. Voortaan zal de crew achter het festival opereren onder de overkoepelende naam VOLTAGE.
Deze nieuwe naam moet de lading beter dekken gezien het festival een aantal nieuwe projecten start in 2020.

Zo kondigen ze de volgende twee releases aan van Voltage Imprint, de naam waaronder het label zal opereren. De eerste twee releases zijn van de hand van Phara en Kafim.
Kafim, resident van de Brusselse club C12, brengt met deze EP zijn debuut plaat uit nadat hij al enkele losse tracks op compilaties heeft uitgebracht. Phara heeft al heel wat ervaring in het uitbrengen van releases. Hij verwierf wereldwijd faam met zijn album en EP’s die hij uitbracht op de gerenommeerde labels Planet Rhythm, PRJKTS en Stockholm LTD. De releases op Voltage Imprint worden verwacht voor de zomer, een exacte releasedatum werd voorlopig nog niet vrijgegeven.

Daarnaast kondigt het festival ook de start van VOLTAGE Agency aan, wie goed oplet ziet dat het agency heel wat artiesten van Form and Function herbergt. De aankondiging van Voltage Imprint en Voltage Agency betekent dan ook het einde van het Form and Function project dat twee jaar geleden van start ging. Het agency is volledig Belgisch en vertegenwoordigt volgende artiesten: Altinbas, Atis, Border One, Phara, PTTRN, Kafim, 6SISS, Parallel Circuit en SIWEI.
Meer info hierover kan men op de website terugvinden: www.voltageagency.com

Tot slot worden er binnenkort twee showcases aangekondigd, de eerste vindt plaats op 25 januari in Barcelona waarna ze op 15 maart richting Brussel trekken.

Tickets voor Voltage Festival 2020, dat plaatsvindt op 8 en 9 augustus, gingen op 10 december in verkoop. In minder dan 5u. was de eerste wave volledig uitverkocht. De organisatie dropt zoals steeds de volledige line-up in maart, maar gaf alvast mee heel wat in petto te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.