Volledige line-up compleet voor ‘Dimitri Vegas & Like Mike – Garden of Madness’ in Sportpaleis Antwerpen

Dimitri Vegas & Like Mike
©Tomorrowland

Nu de herfst officieel is ingetreden, is het uitkijken naar eind december, want dan gaat het heel even weer volop zomeren in Antwerpen. Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike brengen het succesvolle concept ‘Garden Of Madness’ van Ibiza naar het Sportpaleis voor twee weekends. Een gigantische eerste indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team! Dimitri Vegas & Like Mike tekenen uiteraard present. Armin van Buuren, Netsky, Lil Kleine en Nicky Romero maken de line-up compleet.

Dimitri Vegas & Like Mike spelen een hoofdrol in de shows. De dj-broers hebben er alweer een drukke festivalzomer op zitten en sloten dinsdag 25 september hun residentie in clubhotel Ushuaïa af met de allerlaatste ‘Garden Of Madness’ van het seizoen. Fans van over de hele wereld reisden tijdens de zomermaanden af naar Ibiza voor een onvergetelijke avond. Die vibe is exact wat fans kunnen verwachten in het Sportpaleis: een waanzinnige avond met nationale en internationale topnamen aan hun zijde!

Armin van Buuren zorgde met jongste single “Blah Blah Blah” voor één van dé anthems van de zomer van 2018. De Nederlandse dj werd in zijn twintigjarige carrière maar liefst vijf keer uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Hij is een graag geziene gast op Tomorrowland, een vriend van het huis.

Ook publiekslieveling en hitmachine Boris Daenen aka Netsky tekent present. Hij legt momenteel de laatste hand aan zijn langverwachte nieuwe album, maar is nu al omnipresent met het zuiderse en zwoele “Téquila Limonada” (feat. A.CHAL).

Lil Kleine, dat is Nederhop van de bovenste plank met een Amsterdams accent en controversiële teksten. Met grootste hit “Drank & Drugs” (samen met Ronnie Flex) stond hij wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten. “Krantenwijk (ft. Boef)” moest niet onderdoen.

Nicky Romero maakt de line-up compleet. Zonder twijfel één van de grootste namen uit de EDM-scene, die vooral met single “Toulouse” hoge ogen gooide.

Tomorrowland presents ‘Garden Of Madness’ in het Sportpaleis. Dat is de magie van het festival voor het eerst indoor. Dat is een gigantisch feest, vier dagen lang, op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december. Zorg dat je erbij bent!

Opgelet! Dimitri Vegas & Like Mike, Netsky en Lil Kleine spelen de vier shows.
Armin van Buuren speelt enkel het tweede weekend.
Nicky Romero speelt enkel op zaterdag 15.12.

Vrijdag 14.12
Dimitri Vegas & Like Mike // Netsky // Lil Kleine // Special Guest

Zaterdag 15.12
Dimitri Vegas & Like Mike // Netsky // Lil Kleine // Nicky Romero

Vrijdag 21.12
Dimitri Vegas & Like Mike // Armin van Buuren // Netsky // Lil Kleine

Zaterdag 22.12
Dimitri Vegas & Like Mike // Armin van Buuren // Netsky // Lil Kleine

Kaarten kosten 36,34, 41,94 en 55,38 euro.

PACKAGES

Early Entry Experience: 154,50 euro

Het Early Entry package bevat:

  • Een ticket voor het staand middenplein
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • Dimitri Vegas & Like Mike-merchandise
  • Toegang tot de concertzaal vóór standaardtickethouders

 

Meet & Greet Experience (zitplaats): 312 euro
ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR 15.12 en 21.12

Het Meet & Greet (zitplaats) package bevat:

  • Een uitstekende zitplaats dichtbij het podium
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • Dimitri Vegas & Like Mike-merchandise
  • Meet & Greet en foto-opportuniteit met Dimitri Vegas & Like Mike

Meet & Greet Experience (staanplaats): 324 euro
ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR 15.12 en 21.12

Het Meet & Greet (staanplaats) package bevat:

  • Een ticket voor het staand middenplein
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • Dimitri Vegas & Like Mike-merchandise
  • Meet & Greet en foto-opportuniteit met Dimitri Vegas & Like Mike
  • Toegang tot de concertzaal vóór standaardtickethouders

Let op, de Package-voucher vervangt je ticket niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling.

Dit evenement is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland en heeft geen specifieke leeftijdsbeperking. Verwacht wordt evenwel dat kinderen jonger dan 16 begeleid zijn door volwassenen en een zitplaats kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.