Volledige cast van het iconische ‘Slisse en Cesar’ voorgesteld

Regisseur Stany Crets startte deze week met de repetities van het theaterstuk ‘Slisse en Cesar’ voor producent Uitgezonderd.. Deze twee onafscheidelijke vrienden en iconische personages staan in het collectief geheugen van het Vlaamse publiek gegrift. Eindelijk mochten alle namen van de cast bekend gemaakt worden. Burgemeester Bart De Wever stelde ze vrijdag 2 februari voor aan de pers. En dit op een symbolische locatie, nl. De Roma. Dit is de plek waar het legendarische, komische duo Gaston & Leo 40 jaar geleden ‘Slisse en Cesar’ speelden. De feestelijke première is op zondag 4 maart in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Sfeerbeelden Persvoorstelling ‘Slisse & Cesar’

REGISSEUR STANY CRETS GAAT AAN DE SLAG MET EEN TOPCAST.
Regisseur Stany Crets maakte voor de zomer al de namen bekend van de twee hoofdrolspelers, nl. Sven De Ridder en Warre Borgmans. Vandaag voegde hij daar de volledige rolverdeling en dus ook nog eens 7 namen aan toe. Vicky Florus, Greet Rouffaer, Dirk Lavrysen, Leen Dendievel, Juan Gerlo, Joyce Beullens enPieter Casteleyn maken de cast van ‘Slisse en Cesar’ helemaal compleet. “Geen sinecure”, vertelt Stany Crets, “deze personages zijn zo gekend bij het Vlaamse publiek, dat we heel zorgvuldig moesten omgaan met de casting. Alles moest kloppen. En vooral dat retro-gevoel en die bijhorende humor die zo typerend zijn voor ‘Slisse en Cesar’. Als publiek ben je als het ware supporter van deze bijzondere vriendschap tussen ‘Slisse en Cesar’, dus het moet juist zitten.” De speeldata van 
‘Slisse en Cesar’  in Theater Elckerlyc zijn beschikbaar op www.uitgezonderd.be.

SLECHTS DRIE WEKEN IN ANTWERPEN TE ZIEN
Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van klassiekers op hun meest authentieke manier. “Dat is ook wat ons publiek verwacht”, zegt James Cooke, artistiek zaakvoerder van Uitgezonderd.; “Slisse en Cesar moet je niet opnieuw proberen uitvinden, dat staat op zich. Je mag het cultureel erfgoed noemen. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze klassieker op Vlaanderen mogen loslaten met al deze kleppers.” Wie tickets wil zal snel moeten zijn, deze voorstelling zal slechts 3 weken enkel in Antwerpen te zien zijn !

SLISSE EN CESAR – HET VERHAAL
Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo begoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu hun dochter Tinneke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen. Het gevolg is dat Slisse gedwongen wordt aan Cesar te vertellen dat hij niet meer welkom is ten huize Sander.

SLISSE EN CESAR – PRAKTISCHE INFO

Een productie van:
Uitgezonderd.

Regie: 
Stany Crets

Met:
Sven De Ridder en Warre Borgmans

Data:
02 maart 2018 20u30
03 maart 2018 20u30
04 maart 2018 15u00

09 maart 2018 20u30
10 maart 2018 20u30
11 maart 2018 15u00

16 maart 2018 20u30
17 maart 2018 20u30
18 maart 2018 15u00

Website: 
www.uitgezonderd.be

TICKETS NU VERKRIJGBAAR

Locatie:
Elckerlyc Theater – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.