Volg hier LIVE de opening van het allereerste Poolse Plopsa-park ‘Majaland Kownaty’

Majaland Kownaty

Plopsa opent haar eerste Poolse pretpark op 29 september 2018. Majaland Kownaty is een themapark van 20.000 vierkante meter groot gelegen in de stad Kownaty in de provincie Lubuskie. Het park is ontstaan uit een samenwerking tussen Momentum Capital en Plopsa Group en zal naar verwachting 300.000 bezoekers per jaar verwelkomen. Aan de bouw van het park hangt een prijskaartje van 20 miljoen euro.

Rond de opening van Majaland Kownaty delen we hierbij graag de link naar de livestream waar u deze avond in real time de openingsshow kan meevolgen. De geanimeerde openingsshow zal onder meer interviews bevatten met Studio 100-oprichters Gert Verhulst en Hans Bourlon, CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof en Martijn Van Rheenen, CEO van Momentum Capital. 

De openingsshow die ongeveer 30 minuten zal duren gaat van start om 20u00 en kan gevolgd worden via volgende link: www.plopsa.net/livestream.

Over Plopsa

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 7 themaparken uit die gemiddeld goed zijn voor zo’n 3 miljoen bezoekers per jaar. De Plopsa-parken bieden het plezier van topattracties voor groot en klein in een unieke omgeving. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, het waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Datzelfde jaar werd ook het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. Op 29 september 2018 opende Plopsa haar eerste pretpark in Polen: Majaland Kownaty. In 2020 zal het tweede Plopsa-waterpark openen in Hannuit: Plopsaqua Hannuit-Landen. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne. De opening van het allereerste Plopsa Hotel in De Panne staat eveneens gepland in 2020.

Over Momentum Capital

Waarde creëren door markten ten goede te veranderen samen met co-investeerders.
Momentum Capital is een private participatiemaatschappij die samen met co-investeerders ondernemend investeert buiten de beurs om. Door industrieën ten goede te veranderen draagt Momentum Capital bij aan het oplossen van mondiale vraagstukken die een alsmaar groeiende wereldbevolking en toenemende vraag naar energie met zich meebrengen. De investeringen van Momentum Capital concentreren zich in een select aantal sectoren: Urban, Clean Tech en Leisure. Samen met de co-investeerders vormt Momentum Capital een groep invloedrijke vermogende ondernemers en professionele beleggers die naast kapitaal ook kennis, netwerk en ervaring toevoegen. Reeds 14 jaar lang, met een succesvol track record.

Over Studio 100

Studio 100 werd in 1996 opgericht door Gert Verhulst en Hans Bourlon. Het bedrijf is uitgegroeid tot een unieke internationale onderneming in familie-entertainment, met een zeer sterke reputatie. Studio 100 staat garant voor een brede waaier aan kwaliteitsproducten op het vlak van familie- en kinderentertainment: televisie, film, boeken, tijdschriften, cd’s, merchandising, eigen zenders, digitale platformen, shows en theaterproducties… alles wordt binnenshuis ontwikkeld. De uitbouw van meerdere complementaire activiteiten rond de verschillende Studio 100 figuren is één van de sterktes van Studio 100.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.