Voice Male heeft belangrijk nieuws…

Na ruim twintig jaar zet Vlaanderens bekendste a capella groep er een punt achter. Dat vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee door Vlaanderen en Nederland in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019.
 
Voor sommigen zat het er al een tijdje aan te komen, voor anderen is het een complete verrassing. In ieder geval hadden de jongens er geen volksraadpleging voor nodig: 2019 wordt het jaar van de Voice Male Exit. De Vexit? Vmexit? Wat maakt het uit, ze stoppen ermee.
In de loop der jaren werden ze in recensies wel eens een mannenkoor genoemd, zei iemand dat ze helemaal a capulco zongen, zonder instrumenten, en werd hun naam op de radio al een keer uitgesproken als Voitsjee Malee. Deze kerels zijn dus wel wat gewend. En dat ze bakken ervaring hebben opgedaan in binnen- en buitenland zal helemaal duidelijk worden tijdens de voorstelling.
Wat het precies zal worden, is nog een verrassing maar u kunt zich alvast verwachten aan een combinatie van verhalen van vroeger, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach een traan, een kippenvelmoment, iemand die zijn tekst vergeet, een gemist danspasje, een blik achter de schermen, of in de tourbus, een schuine mop, gedraai met ogen, een gewaagd arrangement, pakkende vertolkingen, nachtegalenzang, handgeklap, voetgestamp, geen polonaise, kledij waar toch net iets langer over had nagedacht kunnen worden, the Lion sleeps tonight, veel toemtoem en pampam, … en wat ongemakkelijk geschuifel als het doek uiteindelijk valt.
Had u nog niet de kans om hen te gaan bekijken? Aarzel dan niet. Deze heren zijn pensioengerechtigd. Ze verwachten u, op de gekende bezoekuren.
Voice Male begon ooit als Kamer 11, een groepje enthousiaste koorknapen uit het Antwerps Kathedraalkoor. De grote doorbraak kwam er in 1999 met de deelname aan Eurosong. Vanaf toen ging het enkel bergop voor de zes heren. Tournees door Vlaanderen, Nederland en Duitsland. Passages in Turkije, Zuid-Afrika, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Zwitserland en een aantal verrassende samenwerkingen met o.a. Sertab Erener, Belle Perez, Amanda Strijdom, Sandra Kim, enz.
Talloze keren waren ze te horen en te zien op de Nederlandse en Belgische radio en televisie in o.a. De Wereld Draait Door, bij Paul de Leeuw, de Grote Prijs Bart Peeters, Viva Vlaanderen en Giel Beelens ochtendprogramma op 3FM.
In 2014 bracht Voice Male hun tiende album Friday – The Radio Sessions uit, naar aanleiding van hun wekelijkse passage bij Q-music.
Voice Male bestaat uit Jan Vannot, Tijl Corremans, Jo Annemans, Jan Coesemans, Jean-Pierre Bodson en Harald Van Beeck.
o.a. 
Voorprogramma Mariah Carey (Sportpaleis)
Grote Prijs Bart Peeters
Eurosong 1999
Voice Male Friday (bij Ornelis en Rogiers op Q Music)
De Zevende Dag
Marktrock
Gentse Feesten
AB
Heineken Music Hall (NL)
Gelderdome (NL)
De Wereld draait door (NL)
The Passion (NL)
Nederlands Radio Gala (NL)
NachteGiel (NL)
Paul de Leeuw (NL)
Voice Male Friday (bij Ornelis en Rogiers op Q Music)
De Zevende Dag
Filmtoer Kinepolis België
Premiere Voice Male at the Movies (Tuschinski Amsterdam)
Concerten in België, Nederland, Duitsland, Italië, Turkije, Zuid-Afrika, Zwitserland,  …
 
Ze zongen duetten met: Sertab Erener (Zor Kadin – 3 maanden nr 1 in Turkije), Belle Perez (Hijo de la luna), Angela Groothuizen, Do, Amanda Strydom, …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.