Vlaams Minister-President Geert Bourgeois en Viceminister-President Liesbeth Homans zetelen in jury ‘Mister Gay Belgium’

Op zaterdag 28 mei 2016 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen.

LiesbethHomansVoor het vierde jaar op rij gaan de organisatoren Bram Bierkens en Ivan Denis op zoek naar een ambassadeur van en voor de holebi-gemeenschap, een jonge man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en iemand die vooral gebeten is door de Vlaamse, Belgische en internationale LHBT thematiek.

12 finalisten zullen strijden voor de titel maar wie de 22-jarige Skelte Willems, die vorige editie nog zijn overwinningsjerp mocht ontvangen van Premier Charles Michel, opvolgt als Mister Gay Belgium 2016 en België zal vertegenwoordigen tijdens de Mr. Gay World verkiezingen ligt grotendeels in de handen van de MGB jury.

Naast onder andere Marcel Vanthilt, Kürt Rogiers, Dina Tersago, Els de Schepper, Joyce De Troch, Lesley-Ann Poppe, Herman Verbruggen, Dana Winner, Peter Van Asbroeck, Kelly Pfaff, Leen Dendievel, Vincent Banic, Miriam Jacques en Bart Kaëll mogen de organisatoren tijdens de gala finale ook Vlaams Minister-President Geert Bourgeois en Viceminister-President Liesbeth Homans verwelkomen aan de jurytafel.

Op maandag 9 mei 2016 zullen de 12 MGB kandidaten alvast nog een bezoek brengen aan het Kabinet van Gelijke Kansen, waar ze hun campagne en thema uitgebreider zullen toelichten aan Minister Homans.

Tickets & Info :

www.mrgaybelgium.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.