VIER spreidt sterke najaarsmerken van augustus tot januari

VIER

VIER biedt de Vlaamse tv-kijker dit najaar meer dan ooit sterke programmatitels: de zender spreidt deze programma’s bewust van augustus tot januari, en ook in het weekend. Op weekdagen brengt VIER in volle prime time stuk voor stuk herkenbare en vertrouwde titels zoals De Rechtbank, Expeditie Robinson, UEFA Champions League en Bake Off Vlaanderen. VIER kiest ervoor om dit najaar vaste afspraken te maken met de kijkers: vanaf de eerste schooldag tot de kerstvakantie brengen zowel Gert Late Night als De Slimste Mens ter Wereld in hetzelfde tijdslot breed entertainment en laatavond-amusement in de huiskamers. Op vrijdag, zaterdag en zondag maakt VIER een vaste voetbalafspraak met Sports Late Night, en na De Mol en Café De Mol in het voorjaar pakt VIER ook dit najaar uit met een live programma in het weekend: Gert Verhulst en Jani Kazaltzis presenteren de wereldwijd gerenommeerde dansshow Dancing with the stars.

Het achtste seizoen van De Rechtbank toont opnieuw op unieke wijze de werking van justitie op het niveau van de burger. In het nieuwe seizoen van Niveau 4 volgt programmamaker Eric Goens de politiekorpsen van Hasselt, Sint-Niklaas en Aalst in volle actie. De criminaliteit in de centrumsteden neemt toe en de strijd wordt steeds harder. Niveau 4 wordt opnieuw een bijzonder ruwe, spectaculaire en ontnuchterende reeks.  Erik Van Looy gaat op zoek naar een opvolger voor Xavier Taveirne in een gloednieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, en ook Gert Verhulst en James Cooke tekenen opnieuw present voor Gert Late Night. De iconische witte Bake Off tent strijkt voor een tweede keer neer voor een nieuw seizoen van Bake Off Vlaanderen waarin Wim Opbrouck samen met Herman Van Dender en Regula Ysewijn op zoek gaat naar Vlaanderens meesterbakker. VIER claimt ook in het najaar spanning en topavontuur met de wedergeboorte van Expeditie Robinson.

Naast de vaste voetbalafspraak op vrijdag, zaterdag en zondag met Sports Late Night, gaat de bal ook elke dinsdag live aan het rollen op VIER met de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa in de UEFA Champions League. Daar bovenop zet VIER dit najaar ook in op het weekend met een geheel eigen versie van de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld: Dancing with the Stars. Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis zullen bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Bovendien houdt VIER vast aan het ondertussen vertrouwde vooravondrecept met een derde seizoen van Huizenjagers tegenover de Vlaamse soaps.

Expeditie Robinson

Achttien jaar na het allereerste seizoen op het toenmalige VT4 brengt VIER dit najaar de oerversie van Expeditie Robinson terug op het scherm, het meest confronterende survivalprogramma ter wereld. Een halfjaar geleden schreven 2000 Vlamingen zich in voor het meest meedogenloze avontuur uit hun leven. Dit najaar gaan zeventien totaal onbekende Vlamingen van verschillende afkomst 33 dagen lang de bikkelharde strijd aan met zichzelf, elkaar én de natuurelementen op een onbewoond eiland. De inzet? Een geldbedrag van 25.000 euro.

Niet alleen de natuur, de honger en de proeven, maar ook de tegenkandidaten drijven de deelnemers tot het uiterste. Een bikkelharde, maar bloedeerlijke survivalrace waar alles draait rond macht, leiderschap, complotten en intriges.

UEFA Champions League

Naast de vaste voetbalafspraak met Sports Late Night in het weekend, zal de bal ook elke dinsdag aan het rollen gaan. VIER zendt dit najaar de UEFA Champions League uit en zoomt in op de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa. Gilles De Coster en Joris Brys nemen afwisselend de rol van host op zich. Bart Raes zal daarnaast optreden als vaste commentator en telkens vergezeld worden door Marc Degryse of Geert De Vlieger als co-commentator, of Bob Peeters als studioanalist. Bovendien wordt er wekelijks een bekende actuagast met een passie voor voetbal uitgenodigd in de studio.

De Rechtbank

Het nieuwe en achtste seizoen van De Rechtbank toont opnieuw op unieke wijze de werking van justitie op het niveau van de burger. De rechtszaken ontvouwen zich voor de ogen van de kijkers, die samen met de rechters de beklaagden en rechtzoekenden observeren. In dit nieuwe seizoen zien we opnieuw een tiental magistraten aan het werk. In Antwerpen, Brussel, Tongeren, Leuven en Brugge, maar ook over de taalgrens, in Dinant en Luik komen de meest uiteenlopende rechtszaken aan bod.


 

Bake Off Vlaanderen

De iconische witte Bake Off tent strijkt ook dit najaar neer in Vlaanderen. Tien gepassioneerde thuisbakkers nemen het acht weken lang tegen elkaar op in de strijd om de titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen. Wim Opbrouck zorgt als gastheer opnieuw voor de kers op de taart, hofleverancier-patissier Herman Van Dender en culinair auteur en food historica Regula Ysewijn zijn weer van de partij als jury.


 

Huizenjagers

Gepassioneerde makelaars openen in het nieuwe seizoen van Huizenjagers opnieuw de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben en gaan ze in dezelfde regio op zoek naar het droomhuis voor hun klanten. Van gezellige bungalows over architecturale herenhuizen tot creatieve woonboten – voor elk wat wils. De makelaars kunnen elkaars huisbezoeken live volgen en uiteraard ook voorzien van de nodige commentaar. Aan het eind van de dag zijn het echter de kopers die beslissen welke verkoper als beste uit de bus komt.


 

Dancing with the Stars

Met Dancing with the Stars brengt VIER dit najaar de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen. In deze uitdagende show loodsen Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Of de BV’s nu hun beste moves uit freestyle, modern of jazz demonstreren, de jury verwacht niets minder dan het niveau van een vette videoclip. Technische hoogstandjes, heerlijke dansmoves, communicerende lijven, star quality, maar bovenal: tonnen emotie. Na acht afleveringen weten we welk koppel de jury en kijkers thuis het meest heeft kunnen verleiden.

De Slimste Mens ter Wereld

Dit najaar start Erik Van Looy zijn zoektocht naar een opvolger voor Xavier Taveirne. De leukste quiz ter wereld brengt opnieuw dagelijks, van maandag tot donderdag, oneindig veel weetjes, de grappigste filmpjes en een flinke portie spanning naar de Vlaamse huiskamers. Dat alles met de steun van een ontzettend toegewijde jury. Plezier verzekerd, in een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld met Erik Van Looy.

Gert Late Night

Gert en James meren dit najaar opnieuw aan in Antwerpen, in de prachtige schaduw van het Mas. Aan boord van de Evanna ontvangen ze elke week drie bekende gasten en samen met hen maken ze een dagelijkse talkshow waarin alles mag en alles kan. In hetzelfde schuitje slapen, eten, lachen en praten zorgt ook dit seizoen ongetwijfeld weer voor verrassende ontmoetingen, persoonlijke onthullingen en een originele blik op de actualiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.