Vier mee Carnaval bij Studio 100 TV

©Studio 100

Carnaval is de periode van het jaar om je te verkleden, te schminken, te dansen, te zingen en gek te doen. Zonder de kleurrijke confetti te vergeten uiteraard! Tijdens deze feestelijke februarimaand hebben we een gloednieuw seizoen van Flin & Flo om aan je voor te stellen, alsook een heleboel leuke knutselwerkjes in het thema Carnaval. Als je geen inspiratie hebt, surf dan zeker naar studio100.com/tv voor onze verkleedtips of de wedstrijden, want deze maand maak je kans om het cheerleaders K3-kleedje te winnen! Lang leve het carnavalsfeest op Studio 100 TV!

Nieuw seizoen van Flin & Flo
In februari kan je kijken naar het gloednieuwe seizoen van Flin & Flo. Onze ridder en jonge draak staan in seizoen 3 weer voor heel wat nieuwe uitdagingen. Je krijgt bovendien twee nieuwe afleveringen achter elkaar te zien, elke zaterdag om 7u20. Dubbel kijkplezier!

Knotsgekke knutselwerkjes voor Carnaval
We kijken er altijd naar uit om Carnaval te vieren. Maar op het moment zelf … hebben we geen inspiratie. Heb jij daar soms ook last van? Geen paniek! Op Studio 100 TV geven we je heel wat ideeën om je te verkleden! Of het nu Zigby is, Kabouter Plop of zelfs Flin & Flo, je zal dit jaar zeker geen inspiratie tekort komen. Met onze creatieve knutselwerkjes, zal je je in een mum van tijd kunnen omtoveren tot een echte Studio 100 held!

Win een cheerleaders K3-kleedje 
Heb je geen zin om je verkleedpakje zelf te maken? Neem dan deel aan onze wedstrijden op onze website. Er is altijd iets te winnen. Zo maak je deze maand kans op een cheerleaders K3-kleedje of het Bumba verkleedpakje! Surf snel naar onze website en waag je kans.

Weekendmarathons
In februari staan er heel wat leuke weekendmarathons op het programma! Op zaterdag van 16u30 tot 18u en op zondag van 6u30 tot 8u kan je kijken naar feestafleveringen van Plop, Big & Betsy, Flin & Flo, Zigby en Lolly Lolbroek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.