Verrassende boodschappen kleuren de Bilzen Mysteries-paasboom

Bilzen Mysteries

Zuiderse temperaturen zorgen tijdens het verlengde paasweekend voor extra drukte op de Limburgse toeristische attractie Bilzen Mysteries. Snelle beslissers kunnen de komende dagen meespeuren met ‘Bilzen Mysteries: Het Complot’ of instappen in ‘Bilzen Mysteries: Het Verhaal’.

Heel wat kinderen kijken samen met hun familie uit naar de komst van de paashaas en de zoektocht naar lichtgevende eieren én dat ene gouden exemplaar. Wie het speciale ei vindt wint een luxe-overnachting voor het hele gezin in het nieuwe Bilzerse Beila Hotel.

“Door de grote belangstelling van de voorbije jaren hebben we de capaciteit verhoogd. Last-minute kan je nog online registreren ofwel meld je je vanavond aan bij de kassa’s. Deelname aan de paaszoektocht kost slechts 3 euro extra”, zegt Bilzen Mysteries-coördinatrice Lore Swennen.

Paasboom

In recordtempo groeide de paasboom van Bilzen Mysteries uit tot een kleurrijk geheel van positieve wensen. Bezoekertjes kregen de kans om een eigen paasei in de boom te hangen, voorzien van een persoonlijke boodschap.

Naast de traditionele vredeswensen en de vraag naar heel veel chocolade hangen er enkele opmerkelijke verzuchtingen. Zo vraagt de Limburgse Katrien dat de opwarming van de aarde wordt rechtgezet, droomt de Antwerpse Annick luidop van ‘een mooie en leuke zomer’ en hoopt Julie dat ze voor Pasen een hondje krijgt.

Na de paasvakantie trekt een onschuldige hand enkele gelukkigen die door Bilzen Mysteries worden getrakteerd op een extra attentie.

Meer info over de paaszoektocht naar lichtgevende eieren en het gouden ei op zaterdag 20 april vind je opwww.bilzenmysteries.be/paaszoektocht 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.