Veilig experimenteren met BDSM op de EROTICABEURS in Mechelen

EROTICABEURS
©Ero Expo

De Nekkerhal zal het weekend van 11-12-13 oktober 2019 omgetoverd worden tot een ‘Pretpark voor Volwasssenen’, met de focus op Erotische ‘Beleving’ .

Ook nu besteden wij weer veel aandacht aan thema’s, decoratie , presentatie door Peter van Asbroeck en een variatie aan professionele erotische shows en attracties zoals ‘Penisrodeo, Casino Royal, intiem theater , Swingersclub , Lady’s & Gentlemen’s Club, BDSM podium en zoveel meer…

NIEUW vanaf deze editie : de Fetisch club

Hier kan men ongedwongen in een afgezonderde ruimte, maar onder professioneel toezicht, kennis maken met de wereld van de BDSM waar dominantie en onderdanigheid centraal staan.
Het televisieprogramma van Siska Schoeters ‘Durf te vragen’ en de films ‘Fifty Shades of Grey’ hebben de bezoekers al een voorsmaakje gegeven wat men allemaal kan verwachten.

Talrijke workshops die in de Fetish club zullen worden gedemonstreerd, geven een inspiratie om het sexleven op een heel andere manier te beleven.

De Erotica,Body & Beautybeurs is bij uitstek de ideale plaats om met deze boeiende wereld kennis te maken.

Beleef op de Eroticabeurs met volle teugen van alles wat er reilt en zeilt in de wereld van erotiek, maar vooral… vergeet niet : geniet van elkaar.

Meer informatie kan je terugvinden op onze website

www.ero-expo.com

EROTICABEURS
©Ero Expo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.