VAN GOGH – The Immersive Experience komt naar Brussel

VAN GOGH The Immersive Experience

Heeft u er ooit al van gedroomd binnen te stappen in een schilderij? Om compleet op te gaan in het werk, zodat de realiteit van de wereld om je heen vervaagt in de nieuwe wereld die de artiest creëerde? Dat is binnenkort mogelijk!

Je zult deze unieke ervaring kunnen meemaken in de Beurs van Brussel, vanaf 10 oktober 2018, tijdens Van Gogh – The Immersive Experience.

Dank zij de meest recente virtuele projectietechnologie zult u ondergedompeld worden in het spectaculaire universum zonder weerga van Vincent Van Gogh. U volgt een parcours dat u het leven van de artiest op een nieuwe manier laat ontdekken: zijn tijd in het klooster en in Arles, de geheimen uit de brieven die hij schreef aan zijn broer en nog veel meer. U maakt een groots klank- en lichtspektakel mee, dat u op sleeptouw neemt aan de hand van de wereldbekende en vertrouwde beelden van Vincent Van Gogh. Dit laat geen mens onberoerd.

Van Gogh: the immersive experience is een 360 graden beleving in het universum van één van de grootste genieën van de vorige eeuw.

Van Gogh – The immersive Experience
Beurs van Brussel
10 oktober 2018 – 6 januari 2019

Tickets en info: expovangogh.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.