Uitgezonderd. Theater brengt ‘ASPE 2’ naar het theater

Uitgezonderd. Theater, de producenten van het succesvolle “Aspe. Moord in het Theater!” brengen vanaf 22 januari 2017 een gloednieuwe “Aspe” naar het theater met “Aspe. Het dodelijk jubileum.”

De eerste succesvolle theatervoorstelling haalde ruim 40000 bezoekers naar het theater. Ook deze keer belooft hoofdinspecteur Van In, opnieuw gespeeld door de onnavolgbare Herbert Flack een spannende beleving aan de Aspe-fans in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Nog voor de zomer wordt de volledige topcast met ronkende theaternamen en het creatieve team van “Aspe. Het dodelijk jubileum.” bekend gemaakt aan de pers. Wie zeker op de hoogte wil blijven, kan al terecht op www.hetdodelijkjubileum.be en kan daar ook zijn stoel reserveren voor het komende theaterseizoen.


OPNIEUW EEN SPANNEND VERHAAL MET DE KWALITEITSSTEMPEL VAN PIETER ASPE EN REGISSEUR FRANK VAN LAECKE.

Geen succesvolle voorstelling zonder een sterk, spannend, straf verhaal… Pierre Aspeslag en regisseur Frank Van Laecke waken ook deze keer op de theaterbewerking van deze voorstelling. Het resultaat is een spannende misdaadvoorstelling…  Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe opnieuw tot leven in het theater in een nieuw verhaal.

ASPE. HET DODELIJK JUBILEUM – praktische info

Aspe. Het dodelijk jubileum.  gaat in première op 22 januari 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets zijn te reserveren via www.hetdodelijkjubileum.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.