Uitgezonderd. onthult eerste beelden van Giovanni als Aladdin!

GIOVANNI KEMPER
©Uitgezonderd.
Productiehuis Uitgezonderd. kondigde met trots haar nieuwe familiemusical aan voor het komend theaterseizoen 2018-2019. Niemand minder dan GIOVANNI KEMPER speelt Aladdin in de gelijknamige productie in een regie van Jaak Lema. Het was uitkijken naar het affichebeeld waarop Giovanni schittert als Aladdin.  James Cooke die Giovanni wist te strikken voor de titelrol is enthousiast: “Laat ons eerlijk zijn, Gio is een echte Aladdin. Dat wist ik toen ik hem contacteerde en dit beeld bevestigt het alleen maar.”
Tijl Dauwe staat in voor het script en Sam Verhoeven schrijft de muziek.  De musical zal te zien zijn van 18 mei tot en met 9 juni in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent.  Het loopt alvast storm voor de audities. Voor de bekendmaking van de volledige cast is het wachten tot het volgend theaterseizoen. 

ALADDIN – STORMLOOP VOOR AUDITIES OP 14 JULI

Het productiehuis Uitgezonderd. ontving al meer dan 100 inschrijvingen voor de audities op 14 juli. Producent Bob Jennes had zo’n immense interesse niet verwacht : “De musical Aladdin blijkt duidelijk bovenaan ieders artiest bucketlist te staan. Indien de inschrijvingen blijven binnenstromen zien we ons genoodzaakt om nog een extra auditie-dag te organiseren. Hier kan ik alleen maar blij om zijn”. James Cooke vult aan: “Hoe meer talent we zien, hoe groter de kans dat enkel de beste artiesten een plek zullen krijgen naast Giovanni. Dit verzekert voor ons nu al kwaliteit, iets waar we met Uitgezonderd. steeds opnieuw naar streven.”

ALADDIN – PRAKTISCHE INFO

INFO: www.uitgezonderd.be

SPEELKALENDER 2019

Stadsschouwburg Antwerpen
zaterdag 18 mei om 11u
zaterdag 18 mei om 14u
zondag 19 mei om 11u
zondag 19 mei om 14u

Ethias Theater Hasselt
zaterdag 1 juni om 14u
zondag 2 juni om 14u

Capitole Gent
zaterdag 8 juni om 11u
zaterdag 8 juni om 14u
zondag 9 juni om 11u
zondag 9 juni om 14u

Creatives
Producent: Uitgezonderd.
Regie: Jaak Lema
Script: Tijl Dauwe
​Muziek: Sam Verhoeven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.