Twee unieke sets van The National & twee nieuwe namen!

The National
©Pukkelpop

DUBBEL FEEST MET THE NATIONAL!

Tijdens Pukkelpop viert The National hun twintigjarig bestaan met twee zeer unieke sets. Op vrijdag 16 augustus wordt het feestweekend ingezet met een show waarbij de focus grotendeels op hun prachtige nieuwe album ‘I Am Easy To Find’ ligt.

Voor het concert op zondag 18 augustus krijgen hun fans het volledig voor het zeggen en bepalen zij welke nummers Matt Berninger en co mogen beginnen repeteren. Met acht albums in de discografie is er aan keuze geen gebrek. Op de website van Studio Brussel kan je tot en met maandag 12 augustus de setlist van The National mee bepalen.

TICKET ALERT

Fans van The National willen natuurlijk geen van beide concerten missen maar maken dan wel beter werk van het aankopen van hun tickets. De combi’s zijn zo goed als uitverkocht en ook zondagtickets zijn nog slechts beperkt beschikbaar.

NIEUWE NAMEN: GOEIE JONGENS & POPPY

Andere dag maar eveneens een fast seller is zaterdag. Brass Against heeft dan een agenda die dwars ligt en verhuist naar een later tijdstip in de Club. De openingsspot in de Marquee wordt op zaterdag 17 augustus ingenomen door het unieke Limburgs hiphopproject Goeie Jongens. Afgelopen zomer nog co-headliner op Genk On Stage en wie er bij was ligt nog steeds op apegapen. Die mannen gaan sowieso vies shtijl make!

Op zondag werd 24-jarige Poppy aan de line-up toegevoegd, een Amerikaanse singer-songwriter uit Boston, maar evengoed actrice, model en YouTube-fenomeen.
Plannen worden soms gewijzigd en dat is waar DaBaby ook tegenaan liep tijdens het schedulen van zijn Amerikaanse tour. Geen Pukkelpop dus, maar wel de belofte dat hij het goed zal maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.