Tussenstand Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2016

RTL Boulevard heeft in zijn uitzending enkele genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2016 overvallen met het feit dat zij nu de grootste kanshebbers op deze publieksprijs zijn. Natuurlijk hopen Chantal Janzen (Chantal blijf slapen), Monic Hendrickx (Penoza IV) en Gerard Joling en Gordon (Geer & Goor: Zoeken een hobby) dat zij over enkele weken tot de finalisten van de Ring behoren.

RTL Boulevard heeft zojuist de tussenstand van de Gouden Televizier-Ring 2016 onthuld. 

De top-10 bestaat uit (op alfabetische volgorde):

Beste zangers

Chantal blijft slapen

Dance dance dance 

Expeditie Robinson 

Floortje naar het einde van de wereld

Geer & Goor: Zoeken een hobby 

Heel Holland bakt 

Moordvrouw 

Over mijn lijk

Penoza IV 

Momentopname

“Het is weer een heel spannende verkiezing”, vertelt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier, die de Gouden Televizier-Ring Verkiezing organiseert. “De top-10 wisselt elke dag, fans stemmen massaal op hun favoriete programma. Deze tussenstand is dan ook niets meer dan een momentopname, maar wel een heel belangrijke.”

Het publiek kan nog tot maandagochtend 26 september 10.00 uur op Televizier.nl/ring stemmen op de Gouden Televizier-Ring, Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren voor beste Presentator, Presentatrice, Acteur en Actrice. De verkiezing voor het beste jeugdprogramma, de Gouden Stuiver, vindt tegelijkertijd plaats op Televizier.nl/stuiver.

Gala

Op maandag 26 september worden de drie finalisten per categorie bekendgemaakt. De publieksprijzen worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 13 oktober in de HMH in Amsterdam. AVROTROS zendt dit gala live uit op NPO 1. Tijdens de uitzending mag het publiek nog eenmaal stemmen op de drie finalisten van de Gouden Televizier-Ring; de winnaar wint die avond deze prestigieuze publieksprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.