TRIO onder grote belangstelling in première

TRIO
©TMM MEDIA

In Antwerpen ging onder grote belangstelling ‘TRIO’ in première. Voor Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke de ultieme droom om na ‘Safety First – The Movie’ terug samen te verschijnen op het witte doek.

Sfeerbeelden TRIO – Première in Kinepolis Antwerpen

“Het begon als ons theaterstuk, we hoopten op een televisiefilm maar we hadden nooit durven dromen van een bioscoopfilm. Dit is van a tot z door ons zelf gemaakt. Het is ons kindje en precies na negen maanden komt de bevalling. Laat het bezoek maar komen”, glunderde het drietal.

Synopsis

Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat worstelt al een tijdje met een depressie.  Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los.  De depressie lijkt ver weg.  Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen.  Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise.  De paringsdans begint.  Een onwaarschijnlijk trio ontstaat.  Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers.  Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.