Tourist leMC heeft groot nieuws!

2016, dat was voor velen het jaar van Tourist Le MC.
Na de release van ‘En Route’, gouden singles, een dubbel platina award en talrijke Belgische en Nederlandse concerten vulde de Antwerpse troubadour voor het eerst de Antwerpse Lotto Arena tot aan de nok.

Na een korte stilte is Tourist leMC vandaag helemaal terug met nieuws… Groot nieuws!

Met een indrukwekkende Pukkelpop-passage achter de rug maakte Tourist leMC zonet officieel bekend dat hij ons op 8 november zal verblijden met een gloednieuwe derde langspeler. En daarbij lanceerde hij eveneens het fijne nieuws dat hij die kersverse worp op 18 januarivoorstelt in de Lotto Arena.

Tickets daarvoor zijn vanaf vrijdag 17 augustus, 10 uur te koop via: https://tiny.cc/TouristLeMCLottoArena

Tourist leMC

KORTE BIO

Johannes Faes aka Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de route alvorens begin 2015 zijn grote doorbraak te verzilveren met single ‘Koning Liefde’. De song werd intussen meer dan 2,8 miljoen keer gestreamd op Spotify en de teller van de videoclip staat vandaag op ruim 4,1 miljoen views.

Successen stapelden zich verder op met singles ‘De Troubadours’, ‘En Route’ en grootste hit ‘Horizon’. Album ‘En Route’ domineerde de charts en ging ondertussen meer dan 40.000 keer over de toonbank, goed voor een dubbel platina award.

De ‘En Route’ – albumcampagne werd toen gepast afgesloten in een uitverkochte Lotto Arena. Hoog tijd dus om dat nog eens allemaal over te doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.