Toppers in Concert 2020 in december in Rotterdam AHOY

Toppers In Concert

Volgend jaar december 2020 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2020’. Niet zoals gebruikelijk een editie in mei in de Johan Cruijff ArenA, maar in december in de intimiteit van Rotterdam AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor.

Door de voorbereidingen op en de wedstrijden van het Europees kampioenschap voetbal (UEFA Euro 2020), is in mei en juni 2020 de Johan Cruijff ArenA niet beschikbaar. Samen met de Johan Cruijff ArenA is er gezocht naar een passend alternatief, maar ondanks de inspanningen van alle partijen, zijn er geen geschikte data gevonden.
Aangezien in 2016 op zeer succesvolle wijze het 12,5-jarig jubileum van Toppers in Concert met een kerstshow werd gevierd en dit door de fans als een absoluut hoogtepunt werd betiteld, hebben de Toppers besloten eenmalig terug te keren naar Rotterdam AHOY met de 2020 editie.
Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Natuurlijk zijn er ook diverse speciale gasten. Een avond met feestgarantie dus!
Het belooft een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. ‘De intimiteit van Rotterdam AHOY geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn’. Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke, uitbundige Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit. Vanzelfsprekend is er overdag de Toppers Fanzone in de vorm van een grote kerstmarkt met alles er op en er aan zoals je van Toppers gewend bent!
De ticketverkoop voor Toppers in Concert 2020 ‘Christmas Party of the Year’ op 22, 23, 24 en 26 december 2020 start op MAANDAG 2 DECEMBER aanstaande om 9 uur via ticketpoint.nl. De dresscode is ‘Christmas Red & Snowy White’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.